Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την αυτοκτονία της 14χρονης στο Μοσχάτο

Οι αρχές βρίσκουν συνεχώς νέα στοιχεία για τον 43χρονο

Must Read

Τη «βεντάλια» του αρρωστημένου πάθους του 43χρονου ψιλικατζή από το Μοσχάτο ξεδιπλώνουν οι αρχές που εκτός από το εγκληματικό παρόν που οδήγησε τη 14χρονη Αμαλία στις ράγες του τρένου διευρύνουν τις έρευνες και στο παρελθόν του κατηγορουμένου, αναζητώντας και άλλα κορίτσια που ενδέχεται να έπεσαν θύματα αποπλάνησης.

Κατά συρροή

Η καταγγελία-σοκ των γονέων του κοριτσιού και η τραγική κατάληξη της 14χρονης που υπό το βάρος των αποκαλύψεων έβαλε τέλος στη ζωή της, αφήνοντας εμβρόντητο το πανελλήνιο, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου γύρω από τη δράση του 43χρονου Δ.Λ. στο στόχαστρο του οποίου φέρονται να έμπαιναν ευάλωτα ανήλικα κορίτσια.

Η κυνική παραδοχή από τον ίδιο αναφορικά με τα επανειλημμένα περιστατικά αποπλάνησης της νεαρής μαθήτριας που ήταν στην ίδια ηλικία με την κόρη του(!) αλλά και το υλικό που βρέθηκε στο κινητό του από άλλη 14χρονη στην οποία φέρεται να είχε ασελγήσει πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως το αρρωστημένο «μοτίβο» που ακολουθούσε ο 43χρονος ενδέχεται να έχει οδηγήσει και άλλα κορίτσια στα σκοτεινά μονοπάτια της αποπλάνησης.

Εύκολος στόχος

Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο 43χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε, περιγράφοντας με σοκαριστικές λεπτομέρειες πως κατάφερε να πείσει την 14χρονη Αμαλία να ενδώσει στις διαθέσεις του. Όπως φέρεται να είπε γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στο Μοσχάτο καθώς το ανυποψίαστο κορίτσι πήγαινε για να αγοράζει σοκολάτες και γαριδάκια.

Η ανήλικη φέρεται να αποτέλεσε εύκολο στόχο για τον δράστη που κατάφερε να εκμεταλλευτεί το νεαρό της ηλικίας της για να την μετατρέψει σε υποχείριό του. Μάλιστα φέρεται να παραδέχθηκε χωρίς ίχνος μεταμέλειας στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κορίτσι.

Επίσης, στις 9 Μαΐου, πολίτης είχε καταγγείλει σε εθελοντικό οργανισμό πως ένας άνδρας κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού επειδή η εν λόγω καταγγελία κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή δεν ακολουθήθηκε η τυπική διαδικασία της υποβολής αναφοράς στην εισαγγελία, αλλά συνέδεσαν άμεσα τον καταγγέλλοντα με το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This