Στα «μαλακά» ο ανώμαλος γυναικολόγος της Κρήτης

Με αναστολή η ποινή στον γυναικολόγο που αυνανιζόταν μπροστά σε 19χρονη

Must Read

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο στον… ασυγκράτητο γυναικολόγο, που δεν δίστασε να ξεβρακωθεί μπροστά σε μία μητέρα, η οποία κρατούσε αγκαλιά το παιδάκι της, στην είσοδο πολυκατοικίας στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου! Μάλιστα, το δικαστήριο προέτρεψε τον γιατρό να απευθυνθεί σε ειδικούς και να ζητήσει βοήθεια, προκειμένου να απαλλαγεί από την παραβατική συμπεριφορά και να αντιμετωπίσει τα… πάθη του, που δεν είναι η πρώτη φορά που τον βάζουν σε μπελάδες!

Ο γιατρός είχε βρεθεί ξανά ενώπιον της Δικαιοσύνης, πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν μία 19χρονη κατήγγειλε ότι τον έπιασε να αυνανίζεται κατά τη διάρκεια της εξέτασής της! Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα είχε καταθέσει στις Αρχές πως ο γυναικολόγος, με πρόφαση την εξέταση που θα της έκανε, της είχε ζητήσει να βγάλει τα ρούχα της ώστε να ελέγξει τους… αδένες της, ακόμα και στα απόκρυφα σημεία της. Ωστόσο, οι κινήσεις του φαίνεται πως έκαναν τις ορμές του να χτυπήσουν κόκκινο, με αποτέλεσμα να βγάλει έξω το μόριό του και να αρχίσει να αυτοϊκανοποιείται! Συνέπεια αυτού ήταν οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπου δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Ομως, φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό, αφού πριν από λίγες ημέρες ξεδίπλωσε και πάλι τις αχαλίνωτες ορέξεις του! Αυτήν τη φορά η καταγγελία ήρθε από μία νεαρή αλλοδαπή, η οποία είχε πάει επίσκεψη σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο γιατρός. Ομως, βγαίνοντας από το ασανσέρ και ενώ κρατούσε αγκαλιά το μωρό της, αντίκρισε τον ανώμαλο γυναικολόγο να έχει κατεβάσει το παντελόνι και να της επιδεικνύει τα… «προσόντα» του! Ετσι, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σεξουαλική παρενόχληση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This