Άρτα: Συνελήφθη ο συνταξιούχος αστυνομικός που δολοφόνησε συγγενή του με καραμπίνα

Μέλη της οικογένειας του θύματος υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός που δολοφόνησε εν ψυχρώ 62χρονο συγγενή του στην Άρτα, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον οικισμό Αστροχώρι, με τον 64χρονο να πυροβολεί εξ επαφής με κυνηγετική καραμπίνα τον 62χρονο, πατέρα τριών παιδιών, κατά τη διάρκεια καβγά για ασήμαντη αφορμή. Δράστης και θύμα συναντήθηκαν σε δρόμο του χωριού με τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να λογομαχούν, με τον 64χρονο να πιάνει κάποια στιγμή την καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητό του και, χωρίς δεύτερη σκέψη, να πυροβολεί τρεις φορές τον 62χρονο, στο αυτοκίνητο του οποίου, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν και μέλη της οικογένειάς του.

Είχαν κτηματικές διαφορές στο παρελθόν

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του epiruspost.gr, το θύμα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με πολλαπλά τραύματα, όπου διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος, ενώ ο δράστης, συνταξιούχος αστυνομικός που είχε αποταχθεί από το σώμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άρτας λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο ανδρών υπήρχαν παλιότερα κάποιες κτηματικές διαφορές.

Σε βάρος του δράστη, που, μετά το αιματηρό συμβάν προσπάθησε μάταια να «εξαφανιστεί» με το αυτοκίνητό του, σχηματίζεται δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This