Αναβιώνει η υπόθεση με τα τέρατα της Λέρου που βίαζαν τα παιδιά τους: «Σταματούσαμε μόνο όταν έβαζαν τα κλάματα»

Must Read

Τα ανατριχιαστικά μυστικά που έκρυβαν οι τοίχοι ενός σπιτιού στο χωριό Πλάκα, στη Λέρο, θα βγουν στην επιφάνεια την 1η Νοεμβρίου, όταν θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου οι γονείς-τέρατα, ένας 55χρονος και η 50χρονη σύζυγός του, που ξυλοκοπούσαν βάναυσα τα τρία ανήλικα παιδιά τους και τα βίαζαν!

Οι φρικτές λεπτομέρειες από την υπόθεση είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον Μάιο του 2018. Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στη γυναίκα, την οποία καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 13 ετών (με εκτιτέα οκτώ), ενώ απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικών στον άντρα της, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 24 ετών (εκτιτέα τα 20).

Οι κατηγορίες που τους βάρυναν ήταν της αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 και 14 έτη (τετελεσμένης και σε απόπειρα), της κατάχρησης σε ασέλγεια, της ασέλγειας μεταξύ συγγενών, της απλής συνέργειας κατ’ εξακολούθηση σε αποπλάνηση παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 και 14 έτη, της απλής συνέργειας σε κατάχρηση σε ασέλγεια (όλες οι κατηγορίες κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση).

Οσα συνέβαιναν μέσα στους τέσσερις τοίχους του «κολαστηρίου» της Πλάκας είχε αποκαλύψει η θεία των παιδιών, όταν η 14χρονη ανιψιά της είχε μεταφερθεί με αιμορραγία στο νοσοκομείο. Ψυχολόγοι είχαν σπεύσει στο πλευρό της ανήλικης και με τη στήριξή τους η μικρή άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την κόλαση που βίωνε από τα εννιά της χρόνια. Εκτός από την ίδια, θύματα της αρρωστημένης αυτής κατάστασης ήταν ο 24χρονος αδελφός της με νοητική υστέρηση και το 10χρονο αδελφάκι τους, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός τους, ηλικίας 27 χρόνων, είχε εγκαταλείψει καιρό πριν το σπίτι, μη αντέχοντας άλλο!

H σοκαριστική απολογία

Πάντως, τότε δεν είχαν προκύψει «αποδεικτικά ή ενδεικτικά σημεία πρόσφατης ή παλαιότερης σωματικής ή σεξουαλικής κακοποίησης» από την ιατροδικαστική εξέταση, γεγονός που έκανε την απόλυτη ανατροπή, καθώς ακόμα και στην απολογία τους ο πατέρας και η μητέρα των παιδιών είχαν μιλήσει με σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τι έκαναν στα παιδιά τους, ενώ η 14χρονη κόρη τους είχε μιλήσει ξεκάθαρα για βιασμούς! Εξάλλου, οι ίδιοι οι γονείς-τέρατα είχαν πει ότι «απολάμβαναν αυτό που γινόταν» και περιέγραφαν προκλητικά: «Σταματούσαμε μόνο όταν έβαζαν (τα παιδιά) τα κλάματα. Χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν» είχαν περιγράψει κυνικά! Βέβαια, αν και δεν διαπιστώθηκε βιασμός -με την έννοια της διείσδυσης- από τον ιατροδικαστή που εξέτασε τα τρία αδέρφια, δεν αποκλείει να υπήρξε άλλου είδους κακοποίηση, που να μην άφησε σημάδια, όπως ασελγείς πράξεις και στοματικό σεξ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This