Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το ρεσιτάλ υποκριτικής σόκαρε ακόμα και τον δικηγόρο του

Αρνούνται να δουν ελληνική τηλεόραση οι γονείς της Καρολάιν

Must Read

Το τηλεφώνημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Άμεση Δράση όπου με κλάματα και μουγκρητά προσποιήθηκε τον σοκαρισμένο και ότι τάχα ζητάει βοήθεια, αφού πρώτα είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς, έχει προκαλέσει ανατριχίλα, αποτροπιασμό και πραγματικό σοκ σε όσους άκουσαν το ηχητικό ντοκουμέντο.

Ένας εξ αυτών είναι και ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, οποίος δεν έκρυψε ότι σοκαρίστηκε με το θέατρο που έπαιξε ο πελάτης του. «Φυσικά κι εγώ δεν είμαι αμέτοχος κι εγώ πολίτης είμαι και το καταλαβαίνω, απλώς είναι πολύ δύσκολη η θέση μου γιατί είμαι συνήγορος υπεράσπισης», είπε στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα Γλυκά Νερά: Τι θα αποκαλύψουν οι γονείς και ο αδελφός του συζυγοκτόνου

Την… ερμηνεία του την άκουσε και ο ίδιος ο δολοφόνος, ο οποίος φέρεται να πανικοβλήθηκε και εσπευσμένα κάλεσε τον δικηγόρο του για να ξαναδηλώσει… μετανιωμένος. Μετανιωμένος που σκότωσε την 20χρονη γυναίκα του μπροστά στο μωρό τους, που σκηνοθέτησε μια ληστεία για να καλύψει το έγκλημα και που υποκρινόταν τον θλιμμένο για τόσο καιρό μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί..

«Το ηχητικό ήταν ένα στοιχείο που προφανώς γνωρίζαμε την ύπαρξή του αλλά δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Είναι αρκετά στενοχωρημένος για ό,τι έχει γίνει στο παρελθόν. Πραγματικά είναι συντετριμμένος … Είναι μετανιωμένος για όλα. Ό,τι έχει γίνει. Δυστυχώς έχουμε μια συντριβή που έχει ο ίδιος για ό,τι έχει γίνει, για τον χαμό της συζύγου του με την άδικη πράξη που έκανε», είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Στην Αλόννησο, οι χαροκαμένοι γονείς της Καρολάιν συνειδητά δεν βλέπουν ειδήσεις, δεν βλέπουν ελληνική τηλεόραση και παρότι τους ενημέρωσαν για το τι συνέβη, δεν θέλησαν να ακούσουν το θέατρο που έπαιξε ο δολοφόνος της κόρης τους.

Έβλεπαν άλλωστε τις «παραστάσεις» του κάθε μέρα μέχρι τη σύλληψή του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This