Πρόσωπο «κλειδί» ρίχνει φως στην υπόθεση βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο (video)

Εξελίξεις στην υπόθεση που έχει προκαλέσει ανατριχίλα και αποτροπιασμό

Must Read

«Φως» στην φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 8χρονης Κωνσταντίνας στη Ρόδο, αναμένεται να ρίξει η κατάθεση ενός μάρτυρα «κλειδί».

Τη στιγμή που οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης που τραυμάτισε το σώμα και την ψυχή του μικρού παιδιού, ο παππούς της ανήλικης ο οποίος υποστηρίζει ότι μεγαλώνει τα τέσσερα παιδιά της κόρης του, κάνει λόγο για «στημένη υπόθεση».

Μάλιστα στην κατάθεσή του, ο ηλικιωμένος ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την κόρη του «παράξενη», υποστήριξε ότι ο δράστης της κακοποίησης είναι πιθανόν ο σύντροφος της και ότι δεν αποκλείεται η υπόθεση να «στήθηκε από τους ίδιους», για να… ξεφορτωθούν την επιμέλεια των παιδιών.

Το 8χρονο κοριτσάκι που εξακολουθεί να φιλοξενείται σε δομή του νησιού, εξετάστηκε σήμερα εκ νέου από ιατροδικαστή και από γυναικολόγο, ενώ υποβλήθηκε και σε μια σειρά εξετάσεων. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να υποβληθεί στην εισαγγελία μόλις υπάρξουν αποτελέσματα από τις εξετάσεις. 

Μέχρι τώρα, έχουν καταθέσει στην Ασφάλεια δύο πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, όμως δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος τους.

«Θέλω να λάμψει η αλήθεια. Εγώ είδα τα συμπτώματα του παιδιού, εγώ πήγα στην αστυνομία και δεν φοβάμαι. Θέλω να βρεθεί ο υπαίτιος» υποστήριξε η μητέρα της 8χρονης.

https://vimeo.com/635521603

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που θα καταθέσει αύριο Τρίτη στην Ασφάλεια της Ρόδου και είναι πολύ κοντά στην οικογένεια, φέρεται να γνωρίζει τι συνέβη στο μικρό κορίτσι…

https://vimeo.com/635526428

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This