Περιμένει να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης ο παπάς αντιγραφέας της βιτριολίστριας Έφης! (video)

Θέλει και να... εξομολογεί κρατούμενους στη φυλακή!

Must Read

Ο παπάς που έριξε καυστικό υγρό σε ιεράρχες μέσα στη Μονή Πετράκη, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγοντας ακόμη μια φορά ότι… εμπνεύστηκε για την επίθεση από την Έφη Κακαράντζουλα που κατέστρεψε τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Διαβάστε ακόμα: Η βιτριολίστρια Έφη ήταν η «έμπνευση» του ιερέα με το καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη (video)

«Την ιδέα την πήρα από την Έφη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στην Ιωάννα, όχι για να κάνω κακό στους άλλους αλλά για να κάνω κακό στον εαυτό μου, για να καταλάβουν ότι αυτόν τον άνθρωπο αδίκως τον έχουμε εδώ μπροστά και τον καταδικάζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας την επίθεση είπε πως στην αρχή έριξε το καυστικό υγρό πάνω του και ότι κάηκαν τα ράσα του, ενώ το δεύτερο μπουκάλι το έριξε στον αέρα, χωρίς να έχει στόχο κάποιον μητροπολίτη. Τα μπουκάλια με το καυστικό υγρό τα προμηθεύτηκε με μεγάλη ευκολία από το διαδίκτυο.

Εκείνο όμως που προκαλεί απορία είναι το γεγονός πως, ενώ η ποινή του αναβαθμίστηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, εκείνος δηλώνει ότι σε έξι μήνες θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης!

Μάλιστα όπως δήλωσε πήγε στην πτέρυγα που βρίσκεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο δολοφόνος σύζυγος της Καρολάιν, για να ανταλλάξουν μια καλησπέρα, γιατί… δεν του δίνεται η δυνατότητα εξομολόγησης! Ήθελε να εξομολογεί και κρατούμενος αυτός ο άνθρωπος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This