Κρατούμενος με ηπατίτιδα δάγκωσε τον αστυνομικό που σταμάτησε την απόδρασή του!

Ο 29χρονος αστυνομικός μετά από ενημέρωση των γιατρών, «ψάχνεται» για να δει αν μολύνθηκε...

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Ένας Ρουμάνος κρατούμενος ο οποίος είχε μεταφερθεί εκεί με πόνους στα κόκκαλα, προσπάθησε να αποδράσει σπρώχνοντας ένα αστυνομικό.

Ο 29χρονος ένστολος τον σταμάτησε πριν βγει από το νοσοκομείο και τον ακινητοποίησε περνώντας του χειροπέδες. Ο Ρουμάνος κατάφερε να τον δαγκώσει στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού, αλλά δεν γλίτωσε τη σύλληψη.

Τα δυσάρεστα ωστόσο για τον αστυνομικό ήρθαν λίγες ώρες αργότερα, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από το νοσοκομείο, το οποίο τον ενημέρωσε πως ο κρατούμενος, ο οποίος επέστρεψε στο τμήμα, είχε Ηπατίτιδα C και πως θα πρέπει άμεσα να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν μολύνθηκε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This