«Ρίχτερ» στη Λάρισα! 17 γυναίκες στα νύχια του βιαστή της καθηγήτριας

Aπίστευτη καταγγελία από την καθηγήτρια που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον προϊστάμενό της

Must Read

Εξελίξεις «φωτιά» στην υπόθεση του «ροζ» σκανδάλου της Λάρισας με το… λεκιασμένο φόρεμα βγαίνουν στο φως, καθώς η καθηγήτρια που μήνυσε για βιασμό τον προϊστάμενό της, τώρα τον καταγγέλλει και για τους βιασμούς άλλων 17 γυναικών! Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την πολύκροτη υπόθεση και αγωνιά για το τι θα προκύψει από την κατεπείγουσα έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας και τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε το υπουργείο Παιδείας.

Τη Δευτέρα, εξάλλου, το λεκιασμένο φόρεμα της 44χρονης θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με σκοπό να εξεταστεί το γενετικό υλικό από το σπέρμα που υπήρχε σε αυτό και να αποδειχτεί αν το DNA αντιστοιχεί ή όχι με αυτό τού προϊσταμένου της. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δυο τους είχαν πάει σε παραλία της Λάρισας μετά τη δουλειά της γυναίκας, όπου ο μηνυόμενος τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στη μηνυτήρια αναφορά της, 44χρονη περιέγραψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες όσα έζησε εκείνο το βράδυ στην έξοδο που είχαν κανονίσει με τον προϊστάμενό της, αλλά και με άλλες δύο γυναίκες συναδέλφους της. Οπως είπε ο δικηγόρος της καθηγήτριας Θωμάς Παπαλιάγκας, η εντολέας του πριν από το περιστατικό βρισκόταν ήδη έναν χρόνο στη συγκεκριμένη θέση στο γραφείο και είχαν βγει πολλές φορές οι δυο τους για φαγητό ή και με άλλους συναδέλφους. Το περιστατικό έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν η παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, όταν στάθμευσαν το αυτοκίνητο σε ένα πάρκινγκ και πριν αποβιβαστούν, ο άντρας τής πρότεινε να πιουν ένα πρώτο ποτό μέσα στο αυτοκίνητο. Εκεί, όπως αναφέρει στη μήνυσή της η μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος αξιωματικού του Στρατού, ο προϊστάμενός της άρχισε να τη θωπεύει και να την πιέζει: «Ξεκούμπωσε και κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό του, βγάζοντας έξω τα γεννητικά του όργανα, που ήταν σε στύση. Επαναλάμβανα διαρκώς και χωρίς να κοιτάω προς το μέρος του ότι δεν ήθελα να συνεχίσει και να σταματήσει εκεί. Είχα παγώσει και ήμουν ανίκανη να αντιδράσω. Είχα κολλήσει στη γωνία του αυτοκινήτου πανικοβλημένη κοιτώντας διαρκώς κάτω, φοβούμενη να μην προβεί σε κάτι περισσότερο και μη μπορώντας να πιστέψω πως βιώνω μια τέτοια κατάσταση. Αυτός πίεσε πολύ δυνατά και έντονα δύο φορές το κεφάλι μου προς το π… του, φωνάζοντας “έλα, μωρό μου, παρ’ τον λίγο” και επαναλάμβανε όλο και πιο επιτακτικά τη φράση “λίγο, μωρό μου, λίγο”. Επειδή αντιστεκόμουν, άρχισε να τραβά το χέρι μου προς τα γεννητικά του όργανα επαναλαμβάνοντας πάντα την ίδια φράση “λίγο, μωρό μου, λίγο”. Εγώ πλέον ήμουν σε κατάσταση σοκ. Συνέχιζα να αντιστέκομαι και του έλεγα διαρκώς (…) Παρά τα παρακάλια και την αντίστασή μου, με ανάγκασε με τη χρήση βίας και χρησιμοποιώντας και τα δυο του χέρια να ακουμπήσω το π… του με το χέρι μου. Ομως το χέρι μου είχα προλάβει να το σφίξω σε γροθιά και εκείνος το πίεζε πάνω στο πέος του, έστω και έτσι. Κατάφερα να τραβήξω το χέρι μου και έντρομη προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, όμως ήταν κλειδωμένη. Του επανέλαβα κλαίγοντας πως δεν θέλω να σπάσουμε το επαγγελματικό πλαίσιο και πως, αν είχα αντιληφθεί πως με βλέπει διαφορετικά, δεν θα πήγαινα. Τον παρακαλούσα να με αφήσει. Αυτός επαναλάμβανε συνεχώς να μην είμαι μπουμπούνας. Μου είπε πως στη δουλειά δεν θα φανεί κάτι, πως ξέρει να τηρεί τα προσχήματα και να σέβεται την ιδιότητά του την ώρα εργασίας».

Τον παρακαλούσε κλαίγοντας

Οπως αναφέρει στη μήνυση που παρουσίασε αθηναϊκή ιστοσελίδα, η 44χρονη τον παρακαλούσε κλαίγοντας να σταματήσει, αλλά εκείνος προσπαθούσε έχοντάς την ακινητοποιημένη να εισχωρήσει μέσα της. Τελικά, εκσπερμάτισε στο φόρεμά της δίχως να προχωρήσει σε διείσδυση.

Η 44χρονη είχε τη στήριξη της οικογένειάς της και τη βοήθεια ψυχιάτρου, ο οποίος της απαγόρευσε να επιστρέψει στον χώρο εργασίας της. Μάλιστα, ενώ περίμενε τη μετακίνησή της, έπειτα από συνεννόηση με τον προϊστάμενο προσωπικού, αυτή δεν εγκρινόταν από τον δράστη και δεν έχει εγκριθεί ακόμα και σήμερα.

Ο εντολέας μου θα κινηθεί νομικά εναντίον της 44χρονης

Τη νομική εκπροσώπηση του προϊσταμένου ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας , ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο εντολέας του όχι μόνον αρνείται όσα καταγγέλλει η 44χρονη, αλλά έχει σκοπό να κινηθεί νομικά εναντίον της για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμηση, αξιώνοντας ακόμα και αποζημίωση!

Μάλιστα, το ίδιο θα πράξει και εναντίον «οιουδήποτε τον συκοφάντησε, δημοσιοποιώντας εντελώς παράνομα το περιεχόμενο της ψευδούς και συκοφαντικής μηνύσεως, για την τύχη της οποίας αρμόδιοι να αποφανθούν είναι μόνον ο εισαγγελέας που θα τη μελετήσει και οι δικαστές που θα την κρίνουν, αφού όμως προηγουμένως λάβουν γνώση όλων των παραμέτρων της υποθέσεως και ειδικά της σκοπιμότητος που εξυπηρετεί τόσο η υποβολή της μηνύσεως όσο και κυρίως η δημοσιοποίησή της».

Επίσης, «στον κ. Κούγια δόθηκε εντολή όπως συντάξει μήνυση, αγωγή αποζημιώσεως για προσβολή προσωπικότητος και πειθαρχική αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Λαρίσης εις βάρος του δικηγόρου της καταγγελλούσης, ο οποίος κατά παράβαση του πειθαρχικού κώδικα δικηγόρων και του νομικά κατοχυρωμένου πλέον τεκμηρίου αθωότητας, όχι μόνο δημοσιοποίησε το περιεχόμενο της μηνύσεως (…) αλλά προέβη και σε προσωπικές δηλώσεις κατά παράβαση του τεκμηρίου αθωότητας και όσων προβλέπει ο Κώδικας Δικηγόρων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This