Κλοντιάνα Τσέλο: Η δικαστική διαμάχη με τον μεγαλογιατρό πριν τον πυροβολήσει εν ψυχρώ στο Χαλάνδρι (video)

Ο γιατρός είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει το παιδί - Τι έγραφε στις τελευταίες αναρτήσεις της

Must Read

Στα μαχαίρια βρίσκονταν ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστείων και η πρώην σύντροφός του και εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, πριν εκείνη αποφασίσει να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, κρύβει πίσω του μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα σε δύο πρώην εραστές που απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Η εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία, είχε στήσει καρτέρι στον 68χρονο γιατρό, ο οποίος είχε την επιμέλεια του παιδιού τους και μόλις τον είδε, τον προσέγγισε προκειμένου να του ζητήσει να δει το παιδί της. Ανάμεσά τους υπήρξε ένταση και η εικαστικός έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στην 12χρονη κόρη τους.

Ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η δράστις συνελήφθη από τις αρχές, ενώ δεν είχε κάνει καμία προσπάθεια να διαφύγει. Μάλιστα ενώ βρισκόταν στο περιπολικό φώναζε: «Απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου».

https://vimeo.com/644791380

Ο δικαστικός πόλεμος για το παιδί

Ανάμεσα στους πρώην εραστές υπήρχε «πόλεμος» για την επιμέλεια του παιδιού, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Espresso. Το 12χρονο αγγελούδι, που αποτελούσε μήλον της Εριδος για τους δύο γονείς, έμενε από τον Ιανουάριο του 2016 με τον πατέρα του και τη Βρετανίδα σύζυγό του, ύστερα από δικαστική απόφαση που του έδινε την προσωρινή επιμέλειά του. Αν και ο ίδιος μετά τη γέννηση της κόρης του το 2009 αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλλε για την πατρότητά της, το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. ήταν ο βιολογικός πατέρας της.

Αυτή ήταν και η απαρχή του «πολέμου» για τις δύο πλευρές που αντιδίκησαν στα δικαστήρια για την επιμέλεια αλλά και για το ύψος της διατροφής- με θύμα το ανήλικο κοριτσάκι. Αγωγές, μηνύσεις, απειλές, ανταλλαγή ύβρεων και βαριές κατηγορίες για έκλυτο βίο της μητέρας και κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα συνθέτουν την αρρωστημένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία φέρεται ότι μεγαλώνει το κοριτσάκι τα τελευταία χρόνια.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο ως μάρτυρας οικογενειακή φίλη του γιατρού, είχε υποστηρίξει ότι η εννιάχρονη ήθελε να παραμείνει με τον πατέρα και τη μητριά της και ότι η επαφή με τη μητέρα της «την ταράζει». «Η διαμάχη υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είχε πει αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, που γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού. Και πρόσθεσε: «Το παιδί εμφάνισε επιληπτικές κρίσεις πέρυσι το καλοκαίρι. Είχε αγωνία πριν και μετά από κάθε επίσκεψη στη μητέρα του». Η κατάθεσή της διακόπηκε αρκετές φορές από τις παρεμβάσεις της ζωγράφου, που εμφανώς ταραγμένη τη διέκοπτε λέγοντας: «Είστε ψευδομάρτυρας, θέλω να δω το παιδί μου»!

Σύμφωνα με την Espresso, από την πλευρά της εικαστικού είχε καταθέσει η μητέρα της, η οποία υποστήριξε: «Το παιδί θέλει τη μάνα του, όχι τη μητριά. Εχει τρελαθεί η κόρη μου, έχει να δει το παιδί της τόσους μήνες, δεν την αφήνουν καν να το πλησιάσει. Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με το παιδί. Βάζουν λόγια στο παιδί για τη μαμά του και τη βρίζουν». Μάλιστα πρόσθεσε ότι η κόρη της, απόφοιτη της σχολής καλών τεχνών του Μιλάνου, μεγάλωνε το παιδί από τη γέννησή του ως τον Ιανουάριο του 2016 και υπήρξε μια αφοσιωμένη μητέρα, που παραμελούσε ακόμη και τη δουλειά της για να περνάει χρόνο με τη μικρή. «Δεν ζωγράφιζε για να είναι με το παιδί της, ποτέ δεν το άφησε, παρά μόνο όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με θρόμβωση το άφησε για λίγες ημέρες στον πατέρα!» ανέφερε και συνέχισε: «Ποτέ το παιδί μέχρι επτά χρονών δεν παρουσίασε καμία επιληπτική κρίση, αυτός και η γυναίκα του φοβίζουν το παιδί και βρίζουν τη μαμά του».

Ταυτόχρονα, η Κλοντιάνα ισχυριζόταν ότι ο οφθαλμίατρος προσπαθούσε να της «φάει» την μεγάλη περιουσία της στην Αλβανία και γι’ αυτό της είχε «αρπάξει» τη μικρή.

Οι αντιδράσεις από τον κύκλο του γιατρού και οι τελευταίες αναρτήσεις της

Την ίδια ώρα, άτομα από τον κύκλο του γιατρού αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε ιδιόρρυθμη συμπεριφορά και ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ήταν ακατάλληλη να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού.

Στην τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κλοντια Τσέλο έγραφε: «ΕΛΛΗΝΕΣ…..Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα- Ελληνίδα, στην θέση της κόρης μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο . Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών  που μάλλον ή πλήρομενη ή τρελή είναι ) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου ” πουλάει ” τρέλα λέγοντας με ” δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων “

Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομάκρυνθω από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομάκρυνθει αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ . Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα . Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Σε μια άλλη ανάρτησή της επιτίθεται στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές: 

«Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλέκονται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την συζύγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA, αφότου εν τέλη ο μικροβιολόγος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΆΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (!) Αναρωτιέμαι σε πιο δίκαιο σύμπαν ο βιαστής και η σύζυγος του βιαστή αποπειράθηκαν μανιωδώς να κλείσουν στο ψυχιατρείο το θύμα- μητέρα και αστυνομικοί-μαφιόζοι και Εισαγγελέας έκαναν δεκτό το αίτημα τους αντί να τους οδηγήσουν σε Δίκη για να μπούνε φυλακή;

Σε πιο δίκαιο σύμπαν η αστυνομία και Εισαγγελέας αποπειράθηκαν 17 φορές μέσα σε τρία έτη να κλείσουν στο ψυχιατρείο ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ επειδή καταγγέλλει αρπαγή και κακοποίηση του παιδιού της, κλεψιά της περιουσίας της και απάτες από τον πρώην βιαστή της , την συζύγου – τέρας αυτού και συνεργών τους;; Αυτά γίνονται στην Ελλάδα – Ζούγκλα με αστυνομικούς να τα αρπάζουν από τους εγκληματίες(;!) Η γυναίκα- μητέρα αυτή είμαι εγώ και κάποιοι αστυνομικοί που υπηρετούν στο ΑΤ Αμαρουσίου είναι αυτοί που εγκληματούν σε βάρος του παιδιού και εμού, που καλύπτουν και πληρώνονται από τους δράστες με χρήματα από την περιουσία μου που άρπαξαν οι δράστες και σε αυτό συμμετέχει και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας πρωτοδικών Αθηνών και ανηλίκων.

Κάποιες γυναίκες που δυστυχώς δολοφονήθηκαν πέθαναν μια φορά, εγώ και το παιδί μου πεθαίνουμε κάθε μέρα και στην περίπτωση μάς οι δράστες έχουν την συναυτουργία των ” αρχών ” που έχουν την υποχρέωση να προστατέψουν τους πολίτες! ….Αλλά αυτά θα τελειώσουν σύντομα διότι απλά κατάλαβα τι καθάρματα έχουν χωθεί στην ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ σε εισαγγελίες» έγραφε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This