Σοκ στην Γλυφάδα: Άνδρας αποπειράθηκε να αρπάξει 12χρονη μαθήτρια!

Πλησίασε τη μαθήτρια λέγοντάς της: «Μπες στο αυτοκίνητο...»!

Must Read

Σοκ και ανατριχίλα σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς έχει προκαλέσει η είδηση της απόπειρας αρπαγής ενός 12χρονου κοριτσιού από άγνωστο άνδρα στην Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς της μαθήτριας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, την ώρα που η 12χρονη επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της από το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας. Ξαφνικά ο  άνδρας βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο και πλησίασε τη μαθήτρια λέγοντάς της: «Μπες στο αυτοκίνητο…»!

 
Η 12χρονη στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον άγνωστο άνδρα, άρχισε να τρέχει και γύρισε γρήγορα στο σπίτι της, όπου ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έδωσε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και περιγραφή του άγνωστου άνδρα στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Παράλληλα, περιέγραψε και το αυτοκίνητο, δίνοντάς τους όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This