Χειροπέδες σε τρεις Έλληνες στην Θεσσαλονίκη για υπόθεση τοκογλυφίας με θύμα Αλβανό επιχειρηματία

Ο επιχειρηματίας δεχόταν απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα

Must Read

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες ηλικίας 38, 21 και 24 ετών πέρασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για υπόθεση τοκογλυφίας.

Όπως έγινε γνωστό, ένας 28χρονος επιχειρηματίας, αλβανικής καταγωγής, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2021 δανείστηκε διαδοχικά από τους τρεις Έλληνες χρήματα και στη συνέχεια αναγκαζόταν να τους αποπληρώσει με «τοκογλυφικούς όρους» κάθε μήνα.

Στη συνέχεια κατέβαλλε μηνιαίως τα χρήματα με «τοκογλυφικούς όρους», καθώς όπως υποστήριξε ο επιχειρηματίας, δεχόταν απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα. Μάλιστα, ένας εκ των δραστών, υπεξαίρεσε εμπορεύματα από επιχείρηση του Αλβανού επιχειρηματία, στο πλαίσιο «αποπληρωμής» της οφειλής του σε αυτόν.

Μετά την καταγγελία, στήθηκε επιχείρηση και έτσι ο 28χρονος είπε στους τρεις άνδρες να βρεθούν διαδοχικά δήθεν για να τους δώσει τα χρήματα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Στο πλαίσιο αυτό, κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους και σελίδα τετραδίου με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου αναγράφονταν ημερομηνίες και χρηματικά ποσά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εκβίαση, τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση και υπεξαίρεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This