Χειροπέδες σε άνδρα από την Ροδόπη που μέσα σε πέντε μέρες ρήμαξε αυτοκίνητα και σπίτια!

Είχε «ανοίξει» συνολικά πέντε οχήματα, μία αποθήκη και ένα σπίτι

Must Read

Τουλάχιστον πέντε οχήματα, μία αποθήκη και ένα σπίτι βρέθηκαν στο στόχαστρο ενός διαρρήκτη στην Ροδόπη, ο οποίος δεν άφησε ούτε…καλώδιο να πέσει κάτω!

Ο κακοποιός από το περασμένο Σάββατο ως την Πέμπτη διέπραξε επτά διαρρήξεις σε οικισμό της Ροδόπης, ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας το μεσημέρι της Πέμπτης και συνελήφθη! Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν όλα όσα είχε αρπάξει.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, είχε κλέψει μεταξύ άλλων ηλεκτρικά και οικοδομικά εργαλεία, καλώδια, διάφορα ζευγάρια γυαλιών, μικρά χρηματικά ποσά και διάφορα κοσμήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This