Ανθρωπόμορφα κτήνη κακοποίησαν σεξουαλικά κουτάβι στην Αλεξανδρούπολη!

Δίνεται αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για την αρρωστημένη αυτή υπόθεση!

Must Read

Έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ανθρωπόμορφων τεράτων, που δεν δίστασαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα κουταβάκι στην Αλεξανδρούπολη, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές, ενώ οι φιλόζωοι, προσφέρουν αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για την αρρωστημένη αυτή υπόθεση.
Το θηλυκό κουτάβι, που είναι μόλις τεσσεράμισι μηνών, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση πριν από μερικές ημέρες από φιλόζωους και όπως διαπιστώθηκε έχει κακοποιηθεί άγρια παρά φύσει και κατά φύσιν.

Όπως αποκάλυψαν οι ιδιοκτήτες της σελίδας Adespotoulia Xanthis στο Facebook, η σκυλίτσα βαφτίστηκε «Αλέξα» και νοσηλεύεται σε κτηνιατρική κλινική, όπου την φροντίζουν οι φιλόζωοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This