Αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου, όταν ο αστυνομικός ζήτησε συνεπιμέλεια, κάνει λόγο ο συνήγορός του

Must Read

Την Κυριακή συνελήφθη στα Τρίκαλα ο 29χρονος αστυνομικός, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του πως διαπίστωσε σημάδια ερυθρότητας στο σώμα της 4χρονης κόρης τους, όταν την επέστρεψε σπίτι ο πατέρας της μετά από το σαββατοκύριακο που πέρασαν μαζί. Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή.

Ο 29χρονος αρνείται τα πάντα και μιλάει για σκευωρία όπως είπε στον Γιώργο Γρηγοριάδη του ΑΝΤ1: «Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο, το παιδί μου, το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει την ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο».

Σοκαρισμένος ο πατέρας του αστυνομικού δήλωσε: «Πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος, το μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν μαζί, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα που κατηγορείται».

Μετά από αίτημα του κατηγορουμένου το παιδί θα καταθέσει, παρουσία νέου πραγματογνώμονα παιδοψυχιάτρου. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου, Γιώργος Παναγιώτου, έκανε λόγο για εκδικητική στάση της πρώην συζύγου, όταν ο αστυνομικός ζήτησε συνεπιμέλεια:

«Όταν ο πατέρας της έθεσε πλέον ζήτημα συνεπιμέλειας του ανηλίκου παιδιού και όχι απλής επικοινωνίας προφανώς αντέδρασε υπάρχει καταγεγραμμένη ευθεία απειλή της προς τον ίδιο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του και υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το πετύχει αυτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This