Τρόμος για «παράνομο» ζευγάρι στο Αίγιο! Τους βιντεοσκόπησαν, τους λήστεψαν και εκβίαζαν τον παντρεμένο άνδρα

Must Read

Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγίου άφησαν με την δράση τους τρία άτομα, τα οποία δεν δίστασαν να παρακολουθήσουν έναν παντρεμένο γνωστό τους, την ώρα που βρισκόταν στο ΙΧ με την ερωμένη του, να τους βιντεοσκοπήσουν, να τους ληστέψουν, και στην συνέχεια να τους εκβιάσουν με το ροζ βίντεο!

Όλα έγιναν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε περιοχή της Αιγιαλείας, όπου το παράνομο ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όμως, λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο τους θα ζούσαν τον απόλυτο τρόμο. Οι δράστες τράβηξαν βίντεο τα θύματα και στην συνέχεια επιτέθηκαν ξαφνικά στον άνδρα και την γυναίκα οι οποίοι επέβαιναν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, τους χτύπησαν και άρπαξαν 950 ευρώ. Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί…

Τους ανάγκασαν να τραπούν σε φυγή πετώντας εναντίον τους πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ ο ένας απείλησε τον άνδρα ότι θα αναρτήσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο στο οποίο τον είχε καταγράψει με την παράνομη σύντροφό του!
Παρ’ όλα αυτά, το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας και εκείνοι εντόπισαν το ίδιο βράδυ στο Αίγιο δυο από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ αναζητείται ο τρίτος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και απειλή κατά περίπτωση και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This