Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Στη φάκα 14χρονος (!) που είχε ένα… βουνό λαθραία τσιγάρα!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ένας 14χρονος και ένας 49χρονος, αλλοδαποί και οι δύο, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας από την Τετάρτη 04/9 και την Πέμπτη 05/9, αντίστοιχα, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης λαθραίων προϊόντων καπνού στο Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από έρευνα στο σπίτι του 14χρονου αλλοδαπού, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.160 πακέτα τσιγάρα και 39 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Επιπλέον, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 245 ευρώ.

Όσον αφορά στην περίπτωση του 49χρονου αλλοδαπού, μετά από έρευνα σε δύο σπίτια, επίσης παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.220 πακέτα τσιγάρα και 46 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Επίσης, κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 1.162 ευρώ.

Ο 14χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ ο 49χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ