Τρόμος στην Κηφισιά από ένοπλους ληστές που στήνουν καρτέρι σε πεζούς!

Απείλησαν 20χρονο με στιλέτο και τον οδήγησαν σε ΑΤΜ!

Must Read

Εκτενείς αναζητήσεις, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αδίστακτων ληστών που στήνουν καρτέρι σε πεζούς στην Κηφισιά, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές.

Η δράση τους έγινε γνωστή, όταν ένας 20χρονος νεαρός κατέφυγε έντρομος στο Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε ότι άγνωστοι τον πλησίασαν και με την απειλή στιλέτου τον οδήγησαν στο ΑΤΜ της περιοχής και του απέσπασαν 230 ευρώ. Ο 20χρονος που μόλις είχε κατέβει από τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, είχε καθίσει σε παγκάκι της πλατείας Πλατάνων στην Κηφισιά, περιμένοντας τον φίλο του.

Εκεί τον πλησίασαν οι δύο άνδρες με άγριες διαθέσεις θέλοντας να τον ληστέψουν. Ένας από αυτούς κρατούσε στιλέτο και τον απείλησε για να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του. Ωστόσο, ο νεαρός τους απάντησε πως δεν έχει μετρητά μαζί του, με αποτέλεσμα ο δράστης να ψάξει την τσάντα του, και να βρει την τραπεζική του κάρτα.

atm

Τότε του έβαλε το στιλέτο στα πλευρά, τον σήκωσε από τον παγκάκι και τον ανάγκασε να πάνε μαζί σε ΑΤΜ που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο, ενώ ο συνεργός του παρέμεινε στο παγκάκι και πρόσεχε την τσάντα του νεαρού. Εκεί τον υποχρέωσαν να πληκτρολογήσει το PIN, και να εκταμιεύσει όλα τα χρήματα, περίπου 230 ευρώ.

Οι δύο άνδρες άρπαξαν τα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This