«Θεραπευτικά» μαντζούνια ακόμα και στις φυλακές πλάσαρε ο «Δρ Θάνατος» Νίκος Κοντοστάθης!

Σε εξέλιξη η δίκη του για τις 12  ανθρωποκτονίες, 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας και για μία βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη!

Must Read

Αμετανόητος ακόμη και στην φυλακή φαίνεται πως είναι ο ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης, ο οποίος αν και νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, εντούτοις ξεκίνησε η δίκη του για τις 12  ανθρωποκτονίες, 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας και για μία βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη για τις οποίες κατηγορείται.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η «Realnews», ο  «Δρ. Θάνατος» επιχείρησε να πλασάρει «θεραπευτικά» σκευάσματα ακόμη και μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς υποσχόταν σε συγκρατουμένους του, έναντι αδράς αμοιβής, μπουκαλάκια με βότανα από το Άγιον Όρος και άλλα σκευάσματα, τα οποία θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα υγείας που τους ταλαιπωρούν.

Ο 48χρονος, που κατηγορείται ότι δεν δίστασε να οδηγήσει στον θάνατο 12 ανθρώπους, όπως φαίνεται, δεν σταμάτησε το εμπόριο της ελπίδας ούτε πίσω από τα κάγκελα των φυλακών. Ο Νίκος Κοντοστάθης είχε κριθεί προφυλακιστέος από τον Ιούνιο του 2020 και κρατείτο στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Κορυδαλλού μέχρι και τον περασμένο Ιούλιο.

Το πρώτο διάστημα φοβόταν για τη ζωή του και μάλιστα είχε ζητήσει από τη διοίκηση των φυλακών να τον προστατεύσει από τον άγραφο νόμο της φυλακής, που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις δολοφονίας ή κακοποίησης παιδιών. Εξάλλου, μεταξύ των θυμάτων του είναι και παιδιά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Η διοίκηση των φυλακών ικανοποίησε το αίτημά του και τον τοποθέτησε σε πτέρυγα μαζί με προφυλακισμένους για οικονομικά εγκλήματα και επίορκους κρατικούς λειτουργούς, μακριά από τα κελιά των σκληρών ποινικών.

Σύντομα ο «Δρ. Κόντος», όπως συστηνόταν στα θύματά του, προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα. Έτσι, ενώ αρχικά δεν μιλούσε σε άνθρωπο, άρχισε να επικοινωνεί και να παρουσιάζει την εικόνα ενός γιατρού που έχει πέσει θύμα σκευωρίας, λένε κρατούμενοι.

Σύντομα προσφέρθηκε να τους βοηθήσει, έναντι αμοιβής φυσικά. Έχοντας την εμπειρία να διακρίνει ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια ή απελπισμένους που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να σωθούν, δεν άργησε να βρει τους υποψήφιους στόχους του.

Δρ. Χάρος Μονή Εσφιγμένου

Πηγές αναφέρουν ότι μεταξύ των κρατουμένων που προσέγγισε ήταν ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας, που έχει προφυλακιστεί για οικονομικό σκάνδαλο. Ο Κοντοστάθης φέρεται να προσπάθησε να πείσει τον ηλικιωμένο επιχειρηματία, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, ότι μπορεί να τον βοηθήσει με τις ιατρικές γνώσεις του και τα σκευάσματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον επιχειρηματία που κρατείται στις φυλακές, υπήρχαν και άλλοι συγκρατούμενοί του που πίστεψαν στις «θεραπευτικές» ικανότητες του ψευτογιατρού. Όμως, οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές μεταξύ των κρατουμένων, ενώ σχολιάστηκε το γεγονός ότι, παρά τις υποσχέσεις του, δεν κατάφερε να προμηθευτεί στη φυλακή τα «μαγικά» μπουκαλάκια.

Σύντομα οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν για τη δράση του και αποφάσισαν την απομάκρυνσή του από τον Κορυδαλλό, θεωρώντας ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικά επικίνδυνο άνθρωπο, που θα έπρεπε άμεσα να αλλάξει περιβάλλον. Έτσι, αν και πλησίαζε η ώρα της δίκης του, ελήφθη η απόφαση να γίνει η μεταγωγή του το καλοκαίρι από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Τρικάλων, όπου δεν γνώριζε κανέναν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This