Ποντικοί τρύπωσαν σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτη και άρπαξαν θησαυρό!

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των μελών της συμμορίας!

Must Read

Έναν ολόκληρο θησαυρό κατάφεραν να αρπάξουν τα ξημερώματα οι αδίστακτοι κακοποιοί που εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι!

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, όλα έγιναν στις 04:20 τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Αθηνών – Καλάμου στο Καπανδρίτι. Οι έξι δράστες ξήλωσαν τα ρολά, έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν στο εσωτερικό του καταστήματος χωρίς να λογαριάζουν τον συναγερμό που  ενεργοποιήθηκε.

αστυνομία

Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να αδειάσουν τις προθήκες αρπάζοντας, χρυσαφικά, ρολόγια και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ευτυχώς, πάντως, δεν μπόρεσαν να αφαιρέσουν και το χρηματοκιβώτιο του κοσμηματοπωλείου. 
Όπως κατέθεσε η 52χρονη ιδιοκτήτρια στους αστυνομικούς η λεία των κακοποιών ήταν μεγάλη αλλά πάνω στο σοκ που είχε υποστεί δεν μπόρεσε να υπολογίσει την αξία των κλοπιμαίων. Το κατάστημα διαθέτει κάμερες ασφαλείας, που κατέγραφαν τις κινήσεις των μελών της συμμορίας. Το Τ. Α Ωρωπού ερευνά την υπόθεση και προσπαθεί με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής να ταυτοποιήσουν τους κακοποιούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This