Διαρρήκτες άδειασαν την μεζονέτα του Νίκου Οικονομόπουλου στην Βούλα!

Άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πανάκριβα αντικείμενα!

Must Read

Το σοκ της ζωής του υπέστη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Βούλα, αντελήφθη ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, όλοι οι χώροι της μεζονέτας ήταν αναστατωμένοι, ενώ οι «ποντικοί» είχαν καταφέρει να αρπάξουν χρήματα, ρολόγια, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι διαρρήκτες κατάφεραν να «τρυπώσουν» στην πολυτελή μεζονέτα του καλλιτέχνη στη Βούλα, παραμένουν συγκεχυμένες όπως και για τα κλοπιμαία που άρπαξαν οι κλέφτες. 

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ

Όταν ενημέρωσε την αστυνομία, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και αμέσως στη μεζονέτα έφτασε κλιμάκιο της Σήμανσης που ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι δράστες. Η έρευνα γίνεται με άκρα μυστικότητα από κεντρικές υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα αναζητήσουν τους δράστες ανάμεσα σε σεσημασμένους -«επαγγελματίες»- διαρρήκτες που «χτυπούν» πολυτελή σπίτια στα νότια προάστια της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι σε μικρή απόσταση από τη βίλα του Οικονομόπουλου, δύο σεσημασμένοι ανήλικοι προσπάθησαν πριν από μερικές μέρες να ληστέψουν, το σπίτι του πρωταθλητή kick boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This