Σπείρα Αλγερινών σακάτεψε στο ξύλο και λήστεψε 18χρονο στο ΑΠΘ!

Ήταν οπλισμένοι με μπαλτά!

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τριών αδίστακτων Αλγερινών έζησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ένας 18χρονος στο ΑΠΘ!

Οι αλλοδαποί, οπλισμένοι με μπαλτά, επιτέθηκαν στον νεαρό  μέσα στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να τον ληστέψουν. Με την απειλή του κοφτερού αντικειμένου του ζήτησαν να τους δώσει ό,τι είχε πάνω του λέγοντάς του: «Δώσε μας ό,τι έχεις για να μην σε κομματιάσουμε».
Ο 18χρονος αρχικά αρνήθηκε και τότε οι δύο αλλοδαποί όρμησαν πάνω του, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ ο τρίτος συνεργός του κόλλησε τον μπαλτά στον λαιμό για να τον ακινητοποιήσει.

Οι δράστες, αφού άρπαξαν το κινητό του, χάθηκαν στο σκοτάδι, όμως μετά την καταγγελία του θύματος, οι αστυνομικοί κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις ληστές, έναν Αλγερινό ηλικίας 27 ετών.
Σύμφωνα με τον 18χρονο, ο 27χρονος ήταν και αυτός που είχε τον μπαλτά, χωρίς όμως να βρεθεί το συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ οι έρευνες και για τον εντοπισμό των άλλων δύο ληστών συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This