Οργή και αγανάκτηση: Η αστυνομία του Θεοδωρικάκου προπηλάκισε 90χρονο ιερέα!

Την ώρα που η Ελλάδα βουλιάζει στο έγκλημα, αστυνομικοί απασχολήθηκαν για να συλλάβουν τον Παπα - Διώτη!

Must Read

Είναι πραγματικά απίστευτες εικόνες που διαδραματίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία του Θεοδωρικάκου να εξαντλεί την αυστηρότητα της εναντίον ενός ιερέα 91 ετών!

Στο βίντεο, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι αστυνομικοί ρίχνουν κάτω τον ιερέα έξω από την αρχή Επισκοπή. Ο λόγος; Ότι διαμαρτυρήθηκε για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου…

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε Σιναλόα, τα μπιστόλια βγάζουν φωτιές, οι δολοφονίες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, οι πολίτες βουλιάζουν στην ανασφάλεια, ο Θεοδωρικάκος έστειλε τους αστυνομικούς να προπηλακίζουν και να συλλαμβάνουν έναν υπέργηρο ιερέα.

Δείτε πώς περιγράφει ο ίδιος τα όσα έζησε. Τα οποία φυσικά δεν έπαιξαν σε κανένα μεγάλο κανάλι. Το βίντεο με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν οι αστυνομικοί, προκαλεί αποτροπιασμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This