Χειροπέδες σε δυο 28χρονους στην Ερμού που καταδίωξαν και θώπευσαν ανήλικες!

Τις έσωσαν οι άνδρες της ομάδας Δράσης!

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν, χθες το βράδυ, δυο ανήλικα κορίτσια, στην Ερμού, όταν ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωπες με δυο νεαρούς άνδρες, οι οποίοι άρχισαν να τις παρενοχλούν σεξουαλικά!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το άγριο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σημειώθηκε στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δυο άνδρες, ηλικίας 28 ετών, πλησίασαν τα κορίτσια και προσπάθησαν να τα αποπλανήσουν.

Οι ανήλικες άρχισαν να περπατούν γρήγορα, προσπαθώντας να τους αποφύγουν, όμως, οι νεαροί άρχισαν να τις καταδιώκουν και να γίνονται επιθετικοί. Τελικά κατάφεραν να τις προλάβουν και να τις θωπεύσουν σε διάφορα σημεία τους σώματός τους. 

Τα κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών αντιστάθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα χάρη στην άμεση παρέμβαση ειδικών φρουρών της ομάδας Δράσης που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τα δύο κορίτσια να κινούνται γρήγορα και κατά πόδας να τα ακολουθούν οι δράστες. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι άνδρες της ομάδας Δράσης επενέβησαν και αφού άκουσαν τι τους είπαν τα κορίτσια, στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες στους 28χρονους και τους οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This