Πήρε τον καφέ του και εισέβαλε ένοπλος στα ΕΛΤΑ Κορωπίου! Νέα στοιχεία για την απόπειρα ληστείας μετά ομηρίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ληστή!

Must Read

Άφωνους ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ έχει αφήσει με την δράση του ο κακοποιός που «χτύπησε» στις 07:10 το πρωί τα ΕΛΤΑ στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτονται, λίγη ώρα πριν την ένοπλη ληστεία ο δράστης αποφάσισε να απολαύσει τον καφέ του. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια ενός φούρνου απέναντι από τα ΕΛΤΑ, ο άνδρας αφού περίμενε ώρα έξω από το υποκατάστημα, μπήκε για λίγο στο φούρνο για… να πάρει τον καφέ του.

 

Ωστόσο ο φούρνος δεν φτιάχνει καφέ και τελικά πήγε σε μια δίπλα καφετέρια. Όπως είπε η γυναίκα, στεκόταν για ώρα και παρατηρούσε τα ΕΛΤΑ, και φαινόταν πολύ νευρικός. Στο βίντεο ντοκουμέντο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα φαίνεται ο 51χρονος δράστης την ώρα που τρέχει για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν. Ο άνδρας πέρασε έξω από βενζινάδικο, η κάμερα του οποίου κατέγραψε την καταδίωξη.

Η απόπειρα ληστείας

Ήταν 07:10 στα ΕΛΤΑ στο Κορωπί, όταν ένοπλος εισέβαλε στο υποκατάστημα και επιχείρησε να ληστέψει.

Ο κακοποιός μπήκε μαζί με υπαλλήλους από το πάρκινγκ και έδεσε με ταινία tire up τους υπαλλήλους για να μη μπορέσουν να φύγουν. Μάλιστα κόλλησε το όπλο στον κρόταφο μιας υπαλλήλου προκειμένου να την εκφοβίσει και να του ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο μια γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να καλέσει το 100 από το κινητό της.

Μόλις ο δράστης κατάλαβε τι είχε συμβεί, προσπάθησε να διαφύγει. Ευτυχώς πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ και Ειδικών Φρουρών της ΝΑ Αττικής, μετά από πεζή καταδίωξή τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This