Εκτενείς αναζητήσεις για τον εντοπισμό της πεθεράς που εκτέλεσε την νύφη της σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης!

Το θύμα δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς στην κοιλιά και τη ράχη!

Must Read

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Τρίκαλα από τον φρικτό θάνατο της 53χρονης Αλεξάνδρας Φουντουνά, η οποία δολοφονήθηκε, χθες, από την πεθερά της, μέσα σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης, όταν πήγε για να πάρει ψωμί.

Ενημέρωση: Ανατροπή! Δεν σκότωσε η πεθερά την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο, αλλά ο… άντρας της!

Η οικογένεια Φουντουνά που πριν από λίγους μήνες είχε θρηνήσει τον Ηλία, αδελφό της Αλεξάνδρας, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών, χτυπημένος από κορωνοϊό, αδυνατεί να πιστέψει τον χαμό της 53χρονης.

Η γυναίκα που δέχτηκε τα πυρά κατέληξε, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ανάνηψης τόσο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και στο Ιπποκράτειο. Η γυναίκα κατέληξε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τη συγγενική σχέση μεταξύ της δράστιδας και του θύματος, ωστόσο τα κίνητρα της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το μικρό χωριό του Δήμου Βόλβης, αλλά και τα Τρίκαλα παραμένουν ασαφή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η Αλεξάνδρα Φουντούνα πήγε, όπως κάθε πρωί, στο ζαχαροπλαστείο-πρατήριο άρτου της περιοχής για να αγοράσει ψωμί. Τότε, δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς στην κοιλιά και τη ράχη, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Αμέσως μετά, η γυναίκα που την πυροβόλησε εν ψυχρώ μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Στο σημείο επικράτησε πανικός και το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στα Επείγοντα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Η 53χρονη έφτασε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι κάτοικοι που ήταν παρόντες στη φρικιαστική σκηνή αναφέρουν πως από το πρωί της Δευτέρας έβλεπαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην περιοχή, όμως στη θέση του οδηγού καθόταν ένας άνδρας. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, η Αλεξάνδρα Φουντούνα, που είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, είχε εγκαταλείψει τον άνδρα της και ζούσε στο σπίτι του αδελφού της, στη Νέα Μάδυτο.

Όπως δήλωσε ο άλλος αδελφός της, Γιώργος Φουντούνας, η 53χρονη πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο Κέντρο Υγείας. Όμως, εκείνη τη στιγμή η γυναίκα που κατέβηκε από το αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαριά. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και κανείς δεν πρόλαβε να τη σταματήσει. 

«Η αδελφή μου είχε τρία παιδιά. Είχε χωρίσει από τον άντρα της πριν από λίγο καιρό και πήρε άλλον. Με τον πρώην σύζυγό της είχε πολλά προβλήματα. Ερχόταν και την απειλούσε συνέχεια, αλλά φωνάζαμε τους αστυνομικούς, τον έπιαναν και τον τιμωρούσαν. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και της φώναζε, αλλά εμείς τον παραδίδαμε στην Αστυνομία» είπε.

Από την πλευρά του, ο ανιψιός του θύματος Παρασκευάς Φουντούνας είπε: «Η θεία μου είχε φτιάξει μια νέα ζωή τα τελευταία χρόνια στη Χαλκιδική και ζούσε ήσυχα, όπως ήθελε». Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη της φόνισσας. 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This