Καρδίτσα: Αλλοδαποί έσπασαν στο ξύλο 85χρονο για 80 ευρώ!

Must Read

Δύο 29χρονοι και ένας 22χρονος συνελήφθησαν στους Σοφάδες Καρδίτσας, για διάπραξη ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου και για δύο περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν το σπίτι 85χρονου και ο ένας απ’ αυτούς άσκησε βία σε βάρος του ηλικιωμένου, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.

Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στην Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή της, οι δράστες μπήκαν σε σπίτι, απ’ όπου αφαίρεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, καθώς και σε ζαχαροπλαστείο απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε ένα ακόμα σπίτι.

Όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, από τις 12-08 έως τις 04-09-2019 στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, οι δράστες διέπραξαν ακόμη εννέα περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια, αφαιρώντας συνολικά διάφορα χρυσαφικά, το συνολικό χρηματικό ποσό των 2.100 ευρώ, οκτώ κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και δύο τραπεζικές κάρτες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This