Στον ανακριτή ο 37χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα με κιλά κοκαϊνης και ηρωίνης!

Bρέθηκαν συνολικά  5,5 κιλά ηρωίνης και 1 κιλό και 100 γραμμάρια κοκαΐνης!

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί πέρασε, πριν από λίγα λεπτά, ο 37χρονος Αλβανός, που συνελήφθη παραμονή Χριστουγέννων, στην Πάτρα, έχοντας στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης και ηρωίνης.

Ο 37χρονος οδηγός βυτίων, που είχε μόνιμο τόπο διαμονής την Αττική, εμφανίζεται ως ένας από τους κύριους προμηθευτές ναρκωτικών από την Αλβανία και την Αττική, τις οποίες διοχέτευε σε όλη τη δυτική Ελλάδα.

Στο σπίτι του, στο Ρίο, αλλά και σε δασώδη περιοχή στην Παναγοπούλα, κατά την έρευνα των αστυνομικών της δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν συνολικά  5,5 κιλά ηρωίνης και 1 κιλό και 100 γραμμάρια κοκαΐνης, αλλά και  «σύνεργα» για την παρασκευή – νόθευση – και συσκευασίας τους .

Σε κατ΄οίκον έρευνα εντοπίστηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, μια ξιφολόγχη, ένα στιλέτο και 2.600 ευρώ. Από την προανάκριση προέκυψε ότι πριν από 8 χρόνια είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της Βορείου Ελλάδας. Είχε συλληφθεί και εξέτισε ποινή φυλάκισης, για κατοχή 3 κιλών κοκαΐνης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, προμήθεια, παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών. Εκτιμάται πως από τη διάθεση τους θα κέρδιζε 170.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This