Έγκλημα στα Ιωάννινα: Πώς ομολόγησε η 55χρονη τη δολοφονία του συζύγου της

Αρχικά υποστήριζε ότι ο άτυχος άνδρας αυτοτραματίστηκε

Must Read

Χρειάστηκαν πέντε ολόκληρες ώρες μέχρις ότου η 55χρονη να ομολογήσει ότι εκείνη σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο τον 55χρονο σύζυγό της στα Ιωάννινα.

Και μπορεί η στυγερή δολοφονία του 55χρονου από τη σύζυγό του να έχει προκαλέσει  σοκ στο πανελλήνιο, η ίδια ωστόσο αρχικά υποστήριζε ότι ο άτυχος άνδρας αυτοτραματίστηκε.

Η 55χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι βρισκόταν στα γραφεία της Ασφάλειας για πολλές ώρες και δεν παραδεχόταν ότι διέπραξε το άγριο έγκλημα. Ωστόσο οι πολλές αντιφάσεις αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή αποκάλυψαν την δολοφονία του 55χρονου.

«Εγώ το έκανα. Ζητάω συγγνώμη δεν το ήθελα. Για μια ακόμη φορά τσακωνόμασταν. Φώναζε πολύ και του έλεγα να σταματήσει. Εγώ κρατούσα ένα μαχαίρι για να κόψω τυρί. Ο Βασίλης ήρθε από πίσω μου και με ακούμπησε στην πλάτη. Εγώ τρόμαξα και τον χτύπησα χωρίς να το καταλάβω στο στήθος», υποστήριξε η δράστρια μετά το έγκλημα.

https://www.youtube.com/watch?v=L3dJ75LXogc

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης όταν το ζευγάρι είχε έντονο καβγά. Λίγες ώρες αργότερα η 55χρονη κάλεσε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο σύντροφος της καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε αυτοτραματιστεί.

«Ελάτε γρηγορά ο άνδρας μου έχει αυτοτραυματιστεί. Πρέπει να πάει στο νοσοκομείο γρηγορά» ανέφερε.

Από το νοσοκομείο ενημερώθηκαν οι Αρχές και δόθηκε εντολή για να πραγματοποιηθεί νεκροτομή στη σορό. Εκεί διαπιστώθηκε πως ο 55χρονος έφερε τραύμα στον θώρακα στο ύψος της καρδίας από αιχμηρό αντικείμενο. Ένα τραύμα που δεν θα μπορούσε να το προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του. Αμέσως οι αστυνομικοί προσήγαγαν τη γυναίκα που είχε κάνει το τηλεφώνημα και μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε ότι με κουζινομάχαιρο σκότωσε τον σύντροφό της. 

Διαβάστε ακόμα:

Άγριο έγκλημα: Με το κουζινομάχαιρο σκότωσε τον σύντροφό της!

Στον εισαγγελέα η 55χρονη που σκότωσε με μαχαίρι τον σύντροφό της στα Ιωάννινα – Απολογείται την Τρίτη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This