Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Αιγύπτιο που κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του!

Ο 34χρονος αλλοδαπός διώκεται για το κακούργημα της αρπαγής και για πέντε ακόμη πλημμελήματα

Must Read

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του Αιγύπτιου, ο οποίος εχθές εισέβαλε στο διαμέρισμα συντρόφου του στον Άγιο Παντελεημονα και την κρατούσε όμηρο επί τρεις ώρες, ενώ απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος κατηγορούμενος διώκεται για το κακούργημα της αρπαγής και για πέντε ακόμη πλημμελήματα τα οποία είναι: κατοχή εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων. Μετά την άσκηση της δίωξης εναντίον του ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό της ομηρίας στο κέντρο της Αθήνας

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο αλλοδαπός απήγαγε την πρώην σύντροφό του μετά από καβγά που είχαν στο σπίτι της στο Γαλάτσι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Την Αστυνομία ενημέρωσε η αδερφή του θύματος, βουλγαρικής καταγωγής, καταγγέλοντας τον αλλοδαπό.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καυγά στο σπίτι της γυναίκας. Τότε ο Αιγύπτιος της επιτέθηκε, την χτύπησε και την απείλησε με μαχαίρι, την άρπαξε από το μαλλί και την οδήγησε στο σπίτι του όπου και ταμπουρώθηκε. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ειδικός διαπραγματευτής, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης φώναζε συνεχώς «θα σας σκοτώσω όλους θα ανατινάξω τα πάντα» ακόμη και όταν οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα του στην οδό Αλκιβιάδου.

Μετά από πέντε ώρες διαπραγματεύσεων ο Αιγύπτιος συνελήφθη και εντοπίστηκε και η φιάλη του υγραερίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This