Δώδεκα χρόνια από την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή – Συγκινεί η σύζυγός του Έφη Παπαϊωάννου

Η ανάρτησή της δώδεκα χρόνια μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία που σόκαρε Ελλάδα και Κύπρο

Must Read

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία, διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης Σίγμα, Άντη Χατζηκωστή.

Το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου του 2010 «πάγωσε» την Κύπρο και την Ελλάδα. Ο 43χρονος τότε Άντης Χατζηκωστής επέστρεφε στο σπίτι του από το Συγκρότημα ΔΙΑΣ. Μόλις κατέβηκε από το όχημά του για να συναντήσει την συζυγό του στο σπίτι, δύο δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον πλησίασαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, πυροβολώντας τον από κοντινή απόσταση.

Μετά από έρευνες των αρχών, για την δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, συνελήφθησαν ο Ανδρέας Γρηγορίου κρεοπώλης από το Τσέρι, ο Τάσος Κρασοπούλης, δημόσιος υπάλληλος από τα Πέρα, η τηλεπαρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη, και ο Γρηγόρης Ξενοφώντος 29 χρόνων, υδραυλικός από τη Λευκωσία.

Η δίκη διήρκεσε τρία χρόνια και τελικά οι δράστες καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη, που σύμφωνα με την νομοθεσία της Κύπρου, μεταφράζεται σε φυλάκιση μέχρι το τέλος της ζωής τους. Το κίνητρο για την δολοφονία του Κύπριου επιχειρηματία ήταν όπως αποδείχτηκε οι διαφορές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ.

«Είσαι πάντα και παντού μαζί μου»

Με ανάρτησή της, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου η οποία εκείνο το βράδυ περίμενε να σφίξει στην αγκαλιά της τον αγαπημένο της σύζυγο, δεν ξεχνά και προκαλεί συγκίνηση γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «12 χρόνια…χωρίς εσένα…μα είσαι πάντα και παντού μαζί μου…και ας μην σε βλέπω…ξέρεις εσύ…».

Πριν από έναν χρόνο περίπου, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Ο Άντης ήταν ό,τι πιο ωραία μπορούσε να μου συμβεί στη ζωή μου και των παιδιών μου. Στον Άντη είδα τον άνθρωπο, κάθε κύτταρό του ήταν γεμάτο αγάπη και προσφορά για τον συνάνθρωπό του. Ήταν οραματιστής και ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Ο Άντης είναι μαζί μου κάθε μέρα και ότι ζήσαμε ήταν πολύ αληθινό. Ο Άντης δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Είναι εκεί εκατό τοις εκατό. Δεν περνά μέρα που να μην τον σκεφτούμε είναι να πούμε κάτι για εκείνον. Το φως του μας φωτίζει και θα συνεχίσει να μας φωτίζει γιατί αυτός ήταν ο Άντης. Ένας άνθρωπος γεμάτος φως. Ήταν ο πιο καθαρός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Έφη Παπαιωάννου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This