Της έσπασε το κεφάλι και τα πλευρά – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για την 40χρονη Όλγα στην Αργυρούπολη 

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της η 40χρονη

Must Read

Σοκαριστικά είναι τα ευρήματα του ιατροδικαστή για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη η 40χρονη γυναίκα από τον 46χρονο σύντροφό της στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η 40χρονη η οποία παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένη σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού είχε υποστεί και άλλον βαρύ ξυλοδαρμό πριν συλληφθεί το «τέρας» που την έστειλε σακατεμένη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης, το θύμα χτυπήθηκε βίαια από τον δράστη, λίγο προτού εκείνος τραπεί σε φυγή. Η 40χρονη έφερε:

  • Βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα
  • Σπασμένα πλευρά
  • Χτυπήματα με τα χέρια αλλά και χτυπήματα πολλά σε επίπεδη επιφάνεια, γεγονός που σημαίνει ότι ο 46χρονος χτυπούσε την σύντροφό του με δύναμη στο πάτωμα ή στον τοίχο.

Ο ιατροδικαστής χαρακτηρίζει τα τραύματα του θύματος «εξόχως σοβαρά», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προκειμένου να την κρατήσουν στη ζωή, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της κάνουν αποσυμπιεστική κρανιοτομία μόλις έφτασε στο νοσοκομείο.

Ο 46χρονος ερασιτέχνης αθλητής του τζούντο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από πολίτες κατά την είσοδό του στο ανακριτικό γραφείο χθες, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις του στους αστυνομικούς, ο «νταής» υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να στείλει στο νοσοκομείο την 40χρονη σύντροφό του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This