Η Λίνα Κοεμτζή δεν αυτοκτόνησε, δολοφονήθηκε! Να ανοίξει τώρα πάλι ο φάκελος!

Οι τρομερές αποκαλύψεις για το κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη και η σκανδαλώδης αρχειοθέτηση μίας δολοφονίας!

Must Read

Ένα έγκλημα το οποίο είναι αυτό το οποίο κάποιοι θέλουν διακαώς να ξεχάσουμε. Διαθέτουν μάλιστα τέτοια ισχύ, που κατάφεραν να εξαφανίσουν στοιχεία, να τρομοκρατήσουν μάρτυρες, να επιβάλουν ένα πέπλο τρόμου σε ολόκληρη την βόρειο Ελλάδα, προκειμένου να οδηγήσουν ένα τρομερό έγκλημα, στην λήθη, την λησμονιά, την αρχειοθέτηση.

Τα τρομερά γεγονότα που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη όμως τις τελευταίες ημέρες, ανασύρουν στην μνήμη μας μία δολοφονία, η οποία θεωρήθηκε «αυτοκτονία». Η Λίνα Κοεμτζή είτε δολοφονήθηκε είτε εξωθήθηκε στο «άλμα θανάτου». Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και η λήξη της έρευνας αποτελεί ντροπή για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Η χαροκαμένη μανα της Λίνας Κοεμτζή

Τα τρία στοιχεία που «δείχνουν» δολοφονία

Τον Φλεβάρη του 2016 η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, μετα από απειλές που είχε δεχτεί σχετικά με την κυκλοφορία προσωπικού της βίντεο και φωτογραφιών με ερωτικό περιεχόμενο. Είναι δεδομένο οτι όταν πήδησέ ήταν μαζί της δύο καθάρματα. Ήταν την έσπρωξαν στο κενό, είτε την οδήγησαν στην πτώση εκβιάζοντας την.

Αυτό προκύπτει από τον αυτόπτη μάρτυρα που είδε δύο άνδρες πάνω από το άψυχο κορμί της Λίνας, αμέσως μετά την πτώση, να ψάχνουν ένα «στικάκι», όπως έλεγαν ο ένας στον άλλον.

Η κατάθεση ενός 47χρονου αυτόπτη μάρτυρα του εγκλήματος, ο οποίος είδε δίπλα του δύο άνδρες να ψάχνουν πάνω από το σώμα της Λίνας όταν ψυχορραγούσε, στην Λεόντος Σοφού στη Θεσσαλονίκη, προσπαθώντας αγωνιωδώς να βρουν «κάποιο στικάκι» θα έπρεπε να αποτρέψει κάθε προσπάθεια για συγκάλυψη.

Ήταν οι ίδιοι άνδρες που λίγο πριν είχαν βγει από την εστία και έτρεξαν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας. Σύμφωνα με τον μάρτυρα είναι πολύ πιθανό να βρίσκονταν και οι δύο στον 9ο όροφο μαζί με την κοπέλα, καθώς είχε διακρίνει σκιές στην ταράτσα και φωνές «σαν να μάλωναν κάποιοι».

Με απλά λόγια, κάποιοι την έσπρωξαν ή την εξώθησαν να πέσει ασκώντας βία. Ψυχολογική ή σωματική, δεν έχει σημασία.

Οι απειλές στον εργοδότη της Λίνας Κοεμτζή

«Διατηρούσα μία ναυτιλιακή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη στην οποία εργαζόταν η Λίνα και άλλες δύο κοπέλες ως υπάλληλοι γραφείου. Μάλιστα, η μία από αυτές ήταν η φίλη της Λίνας που έχει μετακομίσει στο Λονδίνο. Κάποια ημέρα χτύπησε το τηλέφωνο στη δουλειά και ένας κύριος μου ζήτησε να απολύσω τα συγκεκριμένα κορίτσια γιατί, όπως μου είπε, «δουλεύουν για εκείνον».

«Εγώ του απάντησα ότι πρόκειται για εργατικά και σοβαρά κορίτσια και του ξεκαθάρισα ότι δεν θα τα διώξω. Με απείλησε ότι θα με κλείσει στη φυλακή και ότι θα με εξαφανίσει αν τις κρατούσα στην εταιρεία. Έτσι λειτουργούν αυτοί, για να μη χάσουν τις κοπέλες». Μάλιστα, ο ίδιος διευκρινίζει ότι πολλοί επιχειρηματίες έχουν δεχτεί απειλές από αυτό το κύκλωμα.

Αυτό είναι το δεύτερο στοιχείο που τεκμηριώνει το έγκλημα κατά της άτυχης κοπέλας.

Οι απειλές κατά της μητέρας και της μικρότερης αδερφής της Λίνας Κοεμτζή

Η μητέρα της Λίνας, Σταυρούλα Τομπάζη, έχει αποκαλύψει ότι άγνωστοι έχουν απειλήσει τόσο την ίδια όσο και τη μικρή της κόρη να σταματήσει τις ενέργειες για να ρίξει φως στο θάνατο της κόρης της. Την πρώτη φορά δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες την ακολούθησαν στο κοιμητήριο. Τη στιγμή τη φώναξαν προς το μέρος τους ήταν μόνη της και την απείλησαν ότι θα της κόψουν το λαρύγγι αν δε σταματήσει τις έρευνες για το θάνατο της Λίνας.

«Εχθές το πρωί λοιπόν, κατά τις 8.20 πήγα, όπως κάθε μέρα, στο νεκροταφείο για να επισκεφθώ την κόρη μου. Μέσα στην είσοδο, στεκόταν ένα μαύρο Audi τύπου τζιπ χωρίς πινακίδες όπου επέβαιναν δύο άνδρες. Ξαφνικά, ο οδηγός άνοιξε το παράθυρο και μου είπε: “Καλημέρα κοπελιά. Να σε ρωτήσω κάτι;”. Πλησίασα προς το μέρος του και τότε, ο οδηγός έβαλε μπροστά στο πρόσωπό μου ένα χαρτόνι που έγραφε: “Αν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψω το λαρύγγι”. Πριν προλάβω να πω κάτι, το αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα κι εξαφανίστηκε. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και σωριάστηκα σε ένα παγκάκι δίπλα στο μνήμα του παιδιού μου».

«Το πρωί της επόμενης ημέρας πήγα στο Α.Τ. Γιαννιτσών και έκανα καταγγελία. Παρακαλώ να κινηθεί άμεσα ο Εισαγγελέας και να ανοίξουν όλες οι κάμερες ώστε να μάθουμε ποιο ήταν αυτό το αυτοκίνητο και ποιοι επέβαιναν σε αυτό. Το αυτοκίνητο θα πήγε είτε προς Έδεσσα είτε προς Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φύγεις από εκεί, ενώ στους εν λόγω δρόμους υπάρχουν αμέτρητες κάμερες που θα έχουν καταγράψει την πορεία του. Μέσα σ’ αυτό μπορεί να επέβαινε ο δολοφόνος της κόρης μου, ή κάποιος που να σχετίζεται με τη δολοφονία της. Σας ικετεύω, κάντε κάτι γρήγορα. Η ζωή μας έχει γίνει κόλαση. Εγώ θα συνεχίσω να παλεύω για να δικαιωθεί το κοριτσάκι μου, κανείς δεν μπορεί να με τρομάξει με απειλές, κανείς δεν είναι ικανός να με σταματήσει. Το ότι σκότωσαν την κούκλα μου θα μου το πληρώσουν ακριβά…»

Εκτός αυτού, άγνωστοι απείλησαν και τη μικρότερη κόρη της, στέλνοντας της μηνύματα μέσω social media, για να την «προειδοποιήσουν» ότι θα έχει την ίδια τύχη με την αδελφή της αν δε σταματήσουν όλες οι ενέργειες σχετικά με τη διαλεύκανση των συνθηκών του θανάτου της.

Έπειτα από τα όσα συγκλονιστικά αποκαλύπτονται για την εγκληματική οργάνωση που φαίνεται ότι δρούσε στην Θεσσαλονίκη, η ανάσυρση του φακέλου της δολοφονίας της Λίνας Κοεμτζή είναι χρέος όχι μόνο για την δικαιοσύνη, αλλά για κάθε Έλληνα που θέλει να δει την πατρίδα του να απαλλάσσεται από αυτά τα κτήνη.

Εμείς στο newsbreak.gr δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι οι ένοχοι να λογοδοτήσουν. Παρακαλούμε όποιον έχει στοιχεία, να τα στείλει. Η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας είναι αυτονόητα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This