Βόλος: Νταής οδηγός ξυλοκόπησε δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου

Πάρκαρε παράνομα και τις έδειρε και από πάνω

Must Read

Οργή έχει προκαλέσει στον Βόλο η υπόθεση ξυλοδαρμού δύο γυναικών. Ένας οδηγός πλάκωσε στο ξύλο δύο γυναίκες στη μέση του δρόμου. Ο «νταής» όχι μόνο πάρκαρε παράνομα αλλά έγινε έξω φρενών όταν η άτυχη υπάλληλος του Δήμου Βόλου, του είπε να μετακινήσει το όχημα, ενώ τραυματίστηκε και δεύτερη γυναίκα.

Η άγρια επίθεση έγινε στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν 45χρονη εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου, ζήτησε από οδηγό παρκαρισμένου αυτοκινήτου να απομακρυνθεί από το σημείο όπου βρισκόταν, επειδή δεν μπορούσε να φύγει με το αυτοκίνητό της, αγροτικό της καθαριότητας, με το οποίο δούλευε.

Μπήκε στο αμάξι της και άρχισε να την δέρνει

Ο 35χρονος φώναζε δυνατά, εξύβρισε την ίδια, τα Θεία, τη δημοτική αρχή Βόλου, ενώ κινήθηκε απειλητικά εναντίον της. Ο άνδρας ήταν εκτός ελέγχου και υπό την επήρεια αλκοόλ. Αντιλαμβανόμενοι τις προθέσεις τους διερχόμενοι πολίτες κινήθηκαν να τον σταματήσουν. Παρά τις προτροπές τους να σταματήσει, ο 35χρονος άρχισε να σπρώχνει την εργαζόμενη, η οποία τον κοιτούσε σαστισμένη και κατατρομαγμένη.

Η 45χρονη μπήκε τότε στο αυτοκίνητο για να προστατευθεί, αλλά εκείνος την ακολούθησε και μπήκε και εκείνος στο αμάξι της στη θέση του συνοδηγού. Ένας πολίτης έβγαλε έξω την κοπέλα από το αυτοκίνητο για να τη σώσει. Ο 35χρονος κινήθηκε και πάλι απειλητικά εναντίον της και τη χτύπησε στο στήθος.

«Ήταν τυχερή που δεν χτύπησε το κεφάλι της σε εξάτμιση»

Ο «νταής» επιτέθηκε και σε δεύτερη κοπέλα που την είδε ότι κρατούσε τηλέφωνο και φοβήθηκε ότι τον τραβούσε βίντεο. Η κοπέλα, ηλικίας περίπου 20 ετών, έτρεξε τρομοκρατημένη να απομακρυνθεί κλαίγοντας. Στην προσπάθειά της να φύγει γλίστρησε, έπεσε στο οδόστρωμα και παραλίγο να τραυματιστεί στο κεφάλι. «Ήταν τυχερή που δεν χτύπησε το κεφάλι της σε εξάτμιση ή δεν τη χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο» ανέφεραν οι μάρτυρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This