Παρέα στην ίδια πτέρυγα οι παπαδιάβολοι

Ο «διάβολος με τα ράσα» που βίαζε τη 14χρονη θα βρει άλλους τέσσερις παπάδες πίσω από τα κάγκελα

Must Read

Στις Φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται κατάδικοι και προφυλακισμένοι που κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα, οδηγήθηκε χθες ο 37χρονος ιερέας Στέφανος Βερλέκης, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 14χρονης μέσα στο κατηχητικό του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια. Ο διεστραμμένος ρασοφόρος, ο οποίος βίαζε επί μήνες το κορίτσι μετά την εξομολόγηση, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να καλεί ιερόδουλες, να τις ντύνει με ράσα και να τις πληρώνει με κέρματα, διαμένει στην ίδια πτέρυγα όπου κρατούνται ακόμα τέσσερις ιερωμένοι οι οποίοι, επίσης, κατηγορούνται για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο ένας ιερέας είναι ένας 56χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15,5 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, σε χωριό της ανατολικής Μάνης, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς είχε εμπλακεί ακόμα και ο παππούς του κοριτσιού, ο οποίος τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Στην ίδια πτέρυγα κρατείται από τον περασμένο Ιούνιο ένας 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, γιατί παρενοχλούσε σεξουαλικά στο παρελθόν δύο ανήλικα κορίτσια και κατείχε πορνογραφικό υλικό.

Αλλοι δύο από τους ιερείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 19χρονου με νοητική υστέρηση στον Δήμο Πλατανιά στην Κρήτη. Οι δύο ιερείς που υπάγονταν στη Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου αρνούνται τις κατηγορίες, κατονομάζοντας άλλα πρόσωπα ως υπεύθυνα για τον βιασμό, αλλά ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή τους κράτηση.

Στις Φυλακές Τρίπολης κρατούνται και άλλοι κρατούμενοι για σεξουαλικά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για βιασμό και απόπειρες βιασμών συναδέλφων του ηθοποιών, αλλά και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς τεσσάρων ανηλίκων και νεαρών ανδρών. Ομως, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταχθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, καθώς στις 11 Φεβρουαρίου θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This