«Έχω μετανιώσει» λέει ο 20χρονος Ντεμιράζι – Η στιγμή που παραδόθηκε στην Κορυτσά

Ο φυγάς που παραδόθηκε στην Κορυτσά λέει ότι θέλει να δικαστεί στην Ελλάδα

Must Read

Ότι έχει μετανιώσει που συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη Καμπανού, ισχυρίζεται ο 20χρονος Ρότζερς Ντεμιράζι ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον πατέρα του, στο Αστυνομικό Τμήμα της Κορυτσάς και συνελήφθη.

Ο 20χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, είχε διαφύγει στην χώρα καταγωγής του με τον πατέρα και τη γιαγιά του και κρυβόταν έως ότου πείστηκε τελικά να παραδοθεί.

Λίγο πριν παραδοθεί μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στον Alpha και είπε ότι δεν είχε αναφέρει τίποτα στον πατέρα του για όσα είχαν συμβεί: «Ειδα στις ειδήσεις το συμβάν και φοβήθηκα. Και ήταν να φύγει ο πατέρας μου με τη γιαγιά μου και πήγα μαζί τους. Φοβήθηκα… Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση και ούτε ήθελα. Φοβήθηκα απλώς… Μόνος μου πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα. Δεν είπα τίποτα πατέρα μου. Τους είπα τι συνέβη όταν ήμουν στην Αλβανία», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

«Αυτό που ζω είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω στον ανακριτή. Έχω καταλάβει για το ένταλμα σύλληψης από τις ειδήσεις και ξέρω ότι κάποιοι έχουν προφυλακιστεί. Για το ρόλο μου στο περιστατικό θα τον πω στον ανακριτή. Θα παραδοθώ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσω την υπόθεση» δήλωσε.

Μάλιστα στην ερώτηση για το τι θα έλεγε στην οικογένεια του Άλκη, ο δράστης απάντησε: «Ειλικρινά μέσα από τα βάθη της ψυχής μου λυπάμαι και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του. Έχω μετανιώσει ναι. Δεν θα πήγαινα ξανά στο γήπεδο γιατί η οπαδική βία έχει φτάσει στα άκρα. Έχω φέρει τους δικούς μου σε δύσκολη θέση και θέλω να σταθούν δυνατοί. Ούτε εγώ ούτε αυτοί περίμεναν να έρθω σε αυτή τη θέση» είπε.

Το GRTimes έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη στιγμή που ο 20χρονος παραδόθηκε στο Α.Τ. Κορυτσάς.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι δεν είναι εύκολη η έκδοσή του στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι ο συναινεί, καθώς δεν δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία εκδόσεων μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας. Προκειμένου να γίνει αυτό χρειάζεται δικαστική απόφαση.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος, ο οποίος είναι γνωστός στις ελληνικές αρχές για παρόμοιες επιθέσεις οπαδικής βίας,  επέβαινε στο λευκό αυτοκίνητο citroen που οδηγούσε ο 23χρονος Αλβανός. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, ο Ντεμιράζι κρατούσε μαχαίρι κατά την διάρκεια της επίθεσης στον Άλκη.

Σήμερα ακόμα τρεις κατηγορούμενοι πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας και οι απολογίες τους είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα, ανάμεσά τους είναι και ο 21χρονος Γιάννης Κουμαρόπουλος, τον οποίον οι υπόλοιποι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το δρεπάνι κατά την διάρκεια της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This