«Κλείδωσε την πόρτα, γδύθηκε και άρχισε να τη θωπεύει» – Τρίτη καταγγελία για τον γνωστό κλινικάρχη

Must Read

Ακόμα μία γυναίκα «έσπασε» τη σιωπή της και κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού τον γνωστό κλινικάρχη και υπεύθυνο των ψυχιατρικών μονάδων Σινούρη και «Γαλήνη» Κωνσταντίνο Κανέλλα. Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες μιας γιατρού και μιας νοσηλεύτριας, που είχαν σκάσει σαν «βόμβα» στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Χθες, η δικηγόρος Σοφία Πολυζωγοπούλου έφερε και πάλι την υπόθεση στο προσκήνιο, ανακοινώνοντας ότι έχει δεχθεί νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού. Οπως εξήγησε, η εντολέας της είχε προσληφθεί στην κλινική ως φαρμακοποιός πριν από περίπου τρία χρόνια, ωστόσο, πριν καλά καλά συμπληρωθεί ο πρώτος μήνας της στην καινούργια της δουλειά, δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Κωνσταντίνο Κανέλλα.

Σύμφωνα με τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, η φαρμακοποιός δούλευε μόλις 15 ημέρες στην κλινική, όταν ο κλινικάρχης την κάλεσε στο γραφείο του για μια παραγγελία φαρμάκων. «Κλείδωσε την πόρτα, γδύθηκε, άρχισε να τη θωπεύει και αποπειράθηκε να την βιάσει» κατήγγειλε η δικηγόρος και συνέχισε: «Η εντολέας μου προσπάθησε να αντιδράσει σθεναρά, τον χτυπούσε και φώναζε, και εκείνος, φοβούμενος ότι θα γίνει αντιληπτή από άλλους, σταμάτησε την προσπάθειά του».

Η δικηγόρος τόνισε, ακόμη, πως η εντολέας της δέχθηκε απειλές και εκφοβισμό και παραιτήθηκε. Ομως, όταν έμαθε για την πρώτη μήνυση, αποφάσισε να μιλήσει και η ίδια για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του ανώμαλου κλινικάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Κανέλλας συνελήφθη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μετά την καταγγελία της 25χρονης γιατρού Σεμίνας Ψυχογιοπούλου για απόπειρα βιασμού σε βάρος της. Ο εφιάλτης της απόφοιτης της Ιατρικής, που έκανε το αγροτικό της στην Κλινική Σινούρη, άρχισε τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Οπως είχε καταγγείλει η νεαρή κοπέλα, μπήκε στο γραφείο του Κανέλλα προκειμένου να συζητήσουν για υπηρεσιακά θέματα. Ομως, εκείνος τη θώπευσε στο στήθος, την τράβηξε προς το μέρος του και τη φίλησε! Η 25χρονη γλίτωσε τελευταία στιγμή τη σεξουαλική κακοποίηση αφού, παρά το ισχυρό σοκ που υπέστη, κατάφερε να του ξεφύγει και να καλέσει την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This