Αγρίνιο: Συνελήφθη γιαγιά μετά από καταγγελία πως έδερνε τον 6χρονο εγγονό της

Δικογραφία σε βάρος της 61χρονης

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε μια 61χρονη στο Αγρίνιο, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Το 6χρονο αγοράκι είχε πάνω του σημάδια κακοποίησης κάτι που θορυβησε τον πατέρα του. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η γυναίκα προσήχθη χθες στο Αστυνομικό Τμήμα από άνδρες της Αμέσου Δράσεως που την εντόπισαν μετά από καταγγελία του πρώην γαμπρού της και πατέρα του ανήλικου.

Ο πατέρας του 6χρονου υποστήριξε πως το παιδί του έφερε μώλωπες από χτυπήματα τα οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες προήλθαν από χαστούκια που του έδωσε η γιαγιά του που διαμένει στο ίδιο σπίτι με το παιδί.

Αρχικά έγινε προσαγωγή και ακολούθησε η σύλληψη της 61χρονης σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία. Ύστερα η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This