«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα» – Η γειτόνισσα της Καρολάιν μιλά για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Της τηλεφώνησε ο συζυγοκτόνος αμέσως μετά το φόνο της 20χρονης

Must Read

Στο ντοκιμαντέρ του βρετανικού Channel 5 που προβλήθηκε  αργά το βράδυ της Πέμπτης και είχε ως θέμα τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα και η γειτόνισσα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, η οποία είχε συχνή επικοινωνία με την 20χρονη.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Αυτό που αποκάλυψε η γυναίκα, είναι ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την πήρε τηλέφωνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν και ζητούσε βοήθεια, το διάστημα δηλαδή που το έπαιζε φιμωμένος από ληστές, οι οποίοι τάχα εισέβαλαν και σκότωσαν τη γυναίκα του και έδεσαν τον ίδιο.

«Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σα να ζητάει βοήθεια. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξύπνησα τον σύζυγό μου. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο τον Μπάμπη και τον ακούω να φωνάζει», είπε η γειτόνισσα.

Στη συνέχεια σχολίασε πως ακόμα και τώρα δεν μπορεί να πιστέψει το τι έγινε και πως ο συζυγοκτόνος έφτασε σε αυτό το στυγνό έγκλημα: «Ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη …  Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα».

Όσο για την Καρολάιν; «Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ», κατέληξε.

https://youtu.be/RlS8rgUE_PA

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This