11χρονη στο Λασίθι: «Το παιδί είχε μώλωπες», λέει συγχωριανός του 58χρονου

Έβλεπαν το παιδί με μώλωπες

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την υπόθεση του 11χρονου κοριτσιού στο Λασίθι, που την κακοποιούσε σεξουαλικά ο 58χρονος θείος της.

Αναφέρονται τέσσερις περιπτώσεις ασέλγειας του 58χρονου στην 11χρονη και οι λεπτομέρειες, είναι σοκαριστικές. Φαίνεται πως ο 58χρονος προσπαθούσε με κάθε ευκαιρία να ασελγήσει πάνω της, ακόμα και όταν κοιμόταν.

Το παιδί ήταν απεριποίητο και νηστικό ενώ φαίνεται πως ο θείος της, την ξυλοκοπούσε. Ο 58χρονος, αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

«Στον κόσμο έδειχνε ότι το πρόσεχε το παιδάκι»

Ένας συγχωριανός του 58χρονος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».«Το τι έκανε με την οικογένειά του μέσα στο σπίτι δεν το γνωρίζω. Είχαμε ακούσει ότι έδερνε τη γυναίκα του και για αυτό έφυγε. Ήταν λίγο περίεργο άτομο. Μπορούσα να δεχτώ το οτιδήποτε για αυτόν, αλλά όχι αυτό που μαθεύτηκε. Έχει 4 παιδιά. Το τελευταίο το αγόρι το είχε κρατήσει και ήταν παρέα με το κοριτσάκι. Έλεγε στο χωριό ότι είχε το κοριτσάκι σαν κόρη του. Είχε μώλωπες το παιδί στο σώμα του. Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Δεν πήγε ο νους μας ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτός είχε αποξενωθεί από όλους, δεν έβγαινε στα καφενεία, δεν ερχόταν στο χωριό, δεν τον βλέπαμε συχνά. Στον κόσμο έδειχνε ότι το πρόσεχε το παιδάκι», είπε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου, Μανώλης Μακράκης. «Είχε οικοδομηθεί σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στη δασκάλα και τη διευθύντρια και το παιδί. Ήξεραν το βιογραφικό του παιδιού και τι έχει περάσει με την οικογένειά του. Μέσα από αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που είχαν χτίσει μεταξύ τους, το παιδί μίλησε. Εμφανίστηκαν μώλωπες στο παιδί μετά από ξυλοδαρμό του θείου. Μέσα από τη συζήτηση οι δασκάλες ώθησαν το παιδί να μιλήσει για όσα βίωσε και βγήκε και το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, και όχι βιασμού, όπως ακούστηκε, εμείς γνωρίζουμε για σεξουαλική παρενόχληση. Το σχολείο είχε κάνει ενέργειες πριν 1,5 χρόνο για τις συνθήκες που ζούσε το παιδί», σημείωσε ο κ. Μακράκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This