Αγρίνιο: Νεαροί μαχαίρωσαν 16χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Βίαιη συμπλοκή ανηλίκων

Must Read

Το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου, νεαροί μαχαίρωσαν έναν 16χρονο που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο νεαρός έφερε εκδορές από αιχμηρό αντικείμενο και χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, περί τις 23:45, ο νεαρός βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με φίλο του. Ενώ μιλούσαν, ένας συμμαθητής τους πλησίασε και φέρεται να απείλησε τον έναν και μάλιστα να χειροδίκησε σε βάρος του, χαστουκίζοντάς τον.

Ο 16χρονος μπήκε στη μέση προσπαθώντας να τον απωθήσει μακριά από τον φίλο του. Τότε, ο νεαρός τράβηξε αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα πτυσσόμενο μαχαίρι, τύπου πεταλούδα, καταφέρνοντάς του εκδορές στο χέρι και το πόδι. Φέρεται μάλιστα να τον γρονθοκόπησε και στο κεφάλι, πριν τραπεί σε φυγή.

Ο νεαρός φερόμενος ως θύτης επανήλθε στο σημείο με δύο ακόμη άτομα. Στη θέα τους, οι δύο φίλοι τράπηκαν σε φυγή και μπήκαν μέσα σε κατάστημα εστίασης που βρίσκεται κοντά στον ιερό ναό. Οι τρεις νεαροί που ήταν εκτός του καταστήματος απειλούσαν και φώναζαν.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο οι δράστες της επίθεσης εξαφανίστηκαν. Οι γονείς έντρομοι έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλαν μήνυση εναντίον των τριών νεαρών, τους οποίους και τα δύο παιδιά αναγνώρισαν.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αγρινίου περιλαμβάνει πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This