Δευτέρα 14/6/2021

Σάλος στη Βρετανία για την αποφυλάκιση του «τέρατος του Κάβου»! Μαρτυρία «γροθιά» από ένα θύμα του (video)

Με οργή σχολιάζουν τα βρετανικά μίντια την αποφυλάκιση του Δημήτρη Ασπιώτη, έξι χρόνια μετά μετά την καταδίκη του, χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο άντρας που το 2010 επιτέθηκε σε τουλάχιστον έξι γυναίκες τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε, χαρακτηρίστηκες ως το «Τέρας του Κάβου» και καταδικάστηκε σε 52 χρόνια κάθειρξη.

Ήταν η δεύτερη καταδίκη του Ασπιώτη καθώς και το 2007 είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμούς τριών γυναικών που είχε διαπράξει από το 1997 μέχρι το 2005. Είχε αφεθεί ελεύθερος το 2010 και μέσα σε λίγες εβδομάδες από την αποφυλάκισή του, είχε πραγματοποιήσει νέες επιθέσεις.

Ο Δημήτρης Ασπιώτης

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στη Βρετανία, καθώς τα θύματά του ήταν κυρίως Βρετανίδες. Ένα από τα θύματά του, η Kayleigh Morgan, που εργάζεται ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» και η εξομολόγησή της σοκάρει.

Το καλοκαίρι του 2010 η γυναίκα εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος στον Κάβο της Κέρκυρας, αφού είχε τελειώσει τις σπουδές της. Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι.

Η εξομολόγηση της Βρετανίδας στην εκπομπή «This Morning»

Αφού την έσυρε μέσα στο δάσος, όπου της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα, την κράτησε δεμένη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές. «Δεν είχα ιδεά τι ήταν ικανός να κάνει», θυμάται η γυναίκα, καθώς ο Ασπιώτης την απειλούσε να μην επιχειρήσει να το σκάσει και να μην τον καταγγείλει γιατί θα την σκότωνε.

Η άτυχη γυναίκα που κατόρθωσε να αποδράσει πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», λέει χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Η κ. Morgan λέει πως ανακουφίστηκε όταν του επιβλήθηκε, 52 χρόνια φυλάκιση, όμως, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της τον περασμένο Αύγουστο που ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος πριν προλάβει καν να εκτίσει το ένα πέμπτο της ποινής του!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ