Αλληλομαχαίρωμα πατέρα και γιου στον Βόλο για… χάπια απεξάρτησης

Must Read

Την πόρτα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου πέρασαν χθες το πρωί ένας 60χρονος και ο 34χρονος γιος του, οι οποίοι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, καθώς το βράδυ της Τρίτης τσακώθηκαν για τα χάπια απεξάρτησης που παίρνουν και οι δύο -μια και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ- και τραυμάτισαν ο ένας τον άλλο με μαχαίρι!

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο σπίτι που μένουν οι δύο άνδρες, στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν ο πατέρας, ο οποίος είναι ανάπηρος και έχει πρόσθετο πόδι, δεν έδινε στον γιο του τα χάπια, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ώρα να τα πάρει! Τότε, τα αίματα άναψαν και βγήκαν τα μαχαίρια, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να τραυματιστεί στο χέρι και στην πλάτη και ο 60χρονος στον μηρό.

Το… πρόσθετο μέλος

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, παρά το γεγονός ότι ήταν μέσα στα αίματα, δεν πήγαν στο νοσοκομείο, ούτε κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Αντίθετα, ο γιος… έκρυψε το πρόσθετο μέλος του πατέρα του για να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι και πήγε στο νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης! Λίγες ώρες αργότερα κάλεσε σε βοήθεια και ο πατέρας του.

Αργά το ίδιο μεσημέρι, οι αστυνομικοί τούς πέρασαν χειροπέδες και πέρασαν το κατώφλι της Εισαγγελίας Βόλου, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, με κατηγορίες για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, οπλοχρησία, οπλοκατοχή και παράνομη κατακράτηση, κατά περίπτωση. Ως χθες το πρωί παρέμεναν στα κρατητήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες απασχολούν συχνά τις τοπικές αστυνομικές Αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και γιατί συνηθίζουν να λύνουν τις διαφορές τους με… έντονο τρόπο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This