Παραχαράκτες στο Κιλκίς χαρτογράφησαν λαϊκές αγορές και «έσπρωχναν» πλαστά 50άρικα

Must Read

Τουλάχιστον 79 λαϊκές αγορές είχαν «χτυπήσει» δύο παραχαράκτες σε διάφορες πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας, που είχαν φτιάξει μέχρι και….χάρτη με τις ημέρες και τα σημεία, προκειμένου να «σπρώχνουν» πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Οι δράστες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Παιονίας σε μια περιοχή του Κιλκίς, όπου νωρίτερα είχαν ψωνίσει προϊόντα μικρής αξίας από μια λαϊκή αγορά και ένα κατάστημα, χρησιμοποιώντας τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ! Εκτός από τα κίβδηλα χαρτονομίσματα, τα οποία παρέδωσαν οι έμποροι που εξαπατήθηκαν, στην κατοχή των παραχαρακτών βρέθηκαν άλλα 20 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και 340 ευρώ από τα ρέστα, ενώ κατασχέθηκαν και τα προϊόντα που αγόρασαν.

Όπως προέκυψε από τα έγγραφα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, στις 28 Φεβρουαρίου και την 1η Μαρτίου οι δράστες έκαναν αγορές με άλλα τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε καταστήματα και επιχειρήσεις στο Κιλκίς.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για συμμορία και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ο οποίος τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This