Εφιάλτης στη Θεσσαλονίκη: Πα-τέρας βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του!

Η σοκαριστική υπόθεση παραπέμφθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης

Must Read

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση του βιασμού τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών από τον πατέρα φίλης τους στη Θεσσαλονίκη! Απίστευτη η ανωμαλία ενός ανθρώπου που θέλει να ονομάζεται γονιός!

Ο υποτιθέμενος πατέρας τριών παιδιών κατηγορείται για βιασμό, τετελεσμένο και σε απόπειρα, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για κατάχρηση ανηλίκων, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η ποινική δίωξη κινήθηκε με την έγκληση που υπέβαλε μητέρα ανήλικης στην αστυνομία, τον Σεπτέμβριο του 2020. Όταν ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα, ασκήθηκε ποινική δίωξη ενώ ο κατηγορούμενος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Από τον Οκτώβριο του 2021 κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Ο συγκεκριμένος άνδρας διέμενε με την οικογένεια του σε προάστιο της Θεσσαλονίκης. Οι τέσσερις ανήλικες  επισκέπτονταν το σπίτι του κατηγορούμενου, από το 2015 έως το 2019, καθώς ήταν φίλες των παιδιών του. Τα τρία κορίτσια (γεννημένα το 2010 και το 2009) διατηρούσαν φιλική σχέση με την ανήλικη κόρη του ενώ το τέταρτο κορίτσι  (γεννημένο το 2006) ήταν φίλη του ενός γιου του και συμμαθήτρια του άλλου γιου του.

Ασελγούσε πάνω τους ξανά και ξανά

Τα κορίτσια πήγαιναν στο σπίτι για να κάνουν παρέα με τους συνομήλικους φίλους, εν γνώσει των γονιών τους που πίστευαν ότι ήταν ασφαλή και δεν κινδύνευαν, αλλά ο κατηγορούμενος φέρεται πως τα κακοποιούσε σεξουαλικά. Οι πράξεις φέρονται πως τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση στις ανήλικες, το επίδικο χρονικό διάστημα, ακόμη κι όταν τα  δικά του παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι ή απουσίαζαν προσωρινά.

Παρίστανε… την κόρη του!

Στο παραπεμπτικό βούλευμα αναγράφονται τα εξής: «Ο κατηγορούμενος επικοινωνούσε μαζί της  μέσω μηνυμάτων από την τηλεφωνική σύνδεση  που χρησιμοποιούσε η κόρη του και την προσκαλούσε στο σπίτι του. Η παθούσα θεωρούσε ότι επικοινωνούσε με τη φίλη της και γι’ αυτό μετέβαινε στο σπίτι του κατηγορούμενου αλλά διαπίστωνε ότι η κόρη του απουσίαζε στο φροντιστήριο κ.α. Κλείδωνε τις πόρτες, την έσπρωχνε στον καναπέ, την αγκάλιαζε και προσπαθούσε να την θωπεύσει, λέγοντας της ότι την αγαπά, ότι είναι όμορφη και καλύτερη από τις άλλες».

Αρνείται τα πάντα

Κατά την απολογία του, στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ο συγκεκριμένος άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε βρέθηκε μόνος του με κάποια από τις ανήλικες παθούσες. Είπε ότι όσα κατήγγειλε η πρώτη ανήλικη είναι προϊόντα  φαντασίας της και αισθήματος ζήλιας που βίωνε βλέποντας τη σχέση που ο ίδιος είχε με την ανήλικη κόρη του. Για την άλλη επισήμανε ότι όταν ανέφερε τα περιστατικά στους γονείς της, αυτοί δεν προσέφυγαν στις αρμόδιες αρχές ούτε απαγόρευσαν τις επισκέψεις της κόρης τους στην οικία του. Με το λεγόμενα του διέψευσε και τις άλλες δύο ανήλικες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This