Έρευνες για κύκλωμα παιδεραστίας πίσω από την νταντά που φωτογράφιζε γυμνά παιδιά στην Κηφισιά

Έρευνες γύρω από τα τρία πρόσωπα που έλαβαν τις φωτογραφίες των παιδιών ηλικίας 3 και 2 ετών

Must Read

Έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών ερευνούν ενδελεχώς την αποτροπιαστική υπόθεση με την 28χρονη νταντά που πιάστηκε να φωτογραφίζει γυμνά τα παιδάκια που πρόσεχε σε σπίτι στην Κηφισιά.

Η 28χρονη με καταγωγή από το Νεπάλ έπιασε δουλειά στο σπίτι πενταμελούς οικογένειας, προκειμένου να προσέχει τα ανήλικα παιδιά, έως ότου ένα τυχαίο γεγονός αποκάλυψε την αρρωστημένη δράση της, πίσω από την οποία οι αρχές ερευνούν την ύπαρξη κυκλώματος παιδεραστίας.

Πρόκειται για παιδάκια ηλικίας 4, 3 και 2 ετών, τα οποία η 28χρονη φωτογράφιζε γυμνά και έστελνε το υλικό μέσω messenger σε τρεις παραλήπτες.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η νεαρή γυναίκα έφτασε στην πόρτα της οικογένειας μετά από σύσταση γραφείου ευρέσεως οικιακών βοηθών. Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα ευγενική, φιλική, συνεσταλμένη και πρόθυμη, γεγονός που έπεισε τους γονείς να την προσλάβουν την 1η/2/2021. Οι πρώτες μέρες κύλησαν ήρεμα με την οικιακή βοηθό να δείχνει ότι προσαρμόζεται εύκολα. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθήσει.

Η 28χρονη φρόντιζε τα ανήλικα παιδιά και έκανε δουλειές του σπιτιού καθημερινά, όσο οι γονείς τους απουσίαζαν. Ο σκοτεινός ρόλος της όμως αποκαλύφθηκε όταν μια μέρα το 4χρονο αγοράκι της οικογένειας, αποκάλυψε στον πατέρα του ότι «η κυρία» έβγαζε φωτογραφίες τα μικρότερα αδέρφια του, ένα αγοράκι 4 ετών και ένα δίχρονο κοριτσάκι. Ο πατέρας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Αμέσως ζήτησε από την 28χρονη να του δείξει το κινητό της, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έξαλλος ο πατέρας την προειδοποίησε ότι θα καλέσει την αστυνομία και τότε η 28χρονη του έδωσε τη συσκευή της. Ο πατέρας έντρομος αντίκρισε στιγμιότυπα με τα δύο μικρότερα παιδιά του γυμνά στο μπάνιο και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Ευθείς η 28χρονη επιχείρησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι το έκανε για πλάκα, ωστόσο ο πατέρας, καθώς έψαχνε να δει αν οι φωτογραφίες είχαν σταλεί κάπου, συνειδητοποίησε ότι τις είχαν παραλάβει τρία πρόσωπα μέσω Messenger. Ο πατέρας κάλεσε τις αρχές και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι έκαναν προσαγωγή στην οικιακή βοηθό.

Ακολούθησε η σύλληψή της, καθώς μετά τη μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, την κατηγόρησαν και για κλοπή αφού διαπίστωσαν ότι είχε αποσπάσει κι ένα ρολόι χειρός αξίας 25.000 ευρώ από τον πατέρα μαζί με 7.000 ευρώ σε μετρητά και το πορτοφόλι της συζύγου του.

Πλέον έχει ανοίξει η βεντάλια των ερευνών καθώς οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πιστεύουν ότι η 28χρονη μόνο τυχαία δεν έστειλε τις γυμνές φωτογραφίες των μικρών παιδιών σε αυτά τα τρία πρόσωπα. Οι αρχές ερευνούν τα προφίλ των προσώπων και τις επαφές της 28χρονης που είχε αποθηκευμένες στο κινητό της. Οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα περάσουν από κόσκινο, ενώ διαπιστώθηκε ότι έχει και κρυπτογραφημένες εφαρμογές.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν τα τρία αυτά πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών ζουν στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ωστόσο εάν χρειαστεί, οι ελληνικές αρχές θα ζητήσουν και την βοήθεια της Ιντερπόλ. Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει στις αρχές και ο υπεύθυνος του γραφείου ευρέσεως οικιακών βοηθών.

Μετά από έρευνες στο διαμέρισμα της 28χρονης δεν έχει εντοπιστεί τίποτα ύποπτο.

Σημειώνεται ότι η 28χρονη προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή, ενώ η ίδια αρνείται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This