Την κόλλησε στον τοίχο και της φόρεσε χειροπέδες – Το βίντεο με την απαγωγή της λογίστριας στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Κάθε του κίνηση στο σατανικό του σχέδιο να απαγάγει τη συνάδελφό του και στη συνέχεια να ζητήσει λύτρα 20 εκατομμύρια ευρώ, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας έξω από τα γραφεία της εταιρίας ποτών στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για πρώην υπάλληλο της εταιρίας, ο οποίος το πρωί της περασμένης Δευτέρας είχε στήσει καρτέρι στην 44χρονη λογίστρια, πρώην συνάδερφό του. Μόλις την είδε να ανεβαίνει τα σκαλιά, την ακολούθησε. Η γυναίκα κατευθύνθηκε προς την είσοδο και μόλις αντιλήφθηκε ότι πίσω της βρισκόταν ένας άντρας τρομοκρατήθηκε.

Έκανε δύο βήματα πίσω και εκείνος πλησίασε πιο κοντά της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κολλήσει στον τοίχο. Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, φαίνεται ότι οι δυο τους κάτι λένε και στη συνέχεια ο άνδρας την ακινητοποιεί, της περνά χειροπέδες και την βάζει με τη βία στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζεται.

Οι υπάλληλοι της εταιρίας σεκιούριτι παρακολουθούσαν ζωντανά την απαγωγή της 44χρονης. Ευθείς την κάλεσαν στο κινητό της. Η γυναίκα απάντησε στην κλήση και άφησε το τηλέφωνο ανοιχτό. Στη συνέχεια ξεκίνησε να μιλάει με τον απαγωγέα της και έτσι έδινε πολύτιμες πληροφορίες σε εκείνους που στη συνέχεια θα προσπαθούσαν να τη σώσουν. Οι συνομιλίες μεταφέρθηκαν στο κέντρο Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ. που ξεκίνησε αμέσως έρευνα.

Ο δράστης στο μεταξύ είχε επικοινωνήσει με τον εργοδότη της γυναίκας και ζητούσε λύτρα 20 εκατ. ευρώ, αλλιώς απειλούσε ότι θα την σκοτώσει, τινάζοντας στον αέρα με εκρηκτικά το όχημά του.

Ωστόσο ο ίδιος πανικοβλήθηκε μόλις κατάλαβε ότι η 44χρονη είχε αφήσει ανοιχτό το τηλέφωνό της και αφού σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο στο Ωραιόκαστρο, την άφησε ελεύθερη και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς οι αστυνομικοί τον είχαν παρακολουθήσει και λίγο πιο κάτω τον συνέλαβαν.

Ο επίδοξος απαγωγέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This