Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στα Χανιά

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό

Must Read

Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή του Δήμου Χανίων και σε έλεγχο στο συγκεκριμένο Έλληνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη.

Σήμερα, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού, την οποία χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, δεκαεννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη και δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνολικά βρέθηκαν κατασχέθηκαν 131,44 γραμμάρια ηρωίνης, 9,55 γραμμάρια κοκαΐνης, 4 συσκευές κινητών τηλεφώνων, ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, χρηματικό ποσό 85 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και μία ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Xανίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This