Ανήλικος μαχαίρωσε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο 29χρονο στο Αγρίνιο

Αιτία του άγριου καβγά τους φέρεται να ήταν μια γυναίκα...

Must Read

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας 29χρονος από έναν 17χρονο, το Σάββατο στο Αγρίνιο, με τον ανήλικο να τραυματίζει σοβαρά τον άτυχο άνδρα στην κοιλιά και το στήθος, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα, με τον φερόμενο ως δράστη να συλλαμβάνεται λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην πόλη του Αγρινίου, όταν, λόγω προσωπικών διαφορών, ο 17χρονος κατάφερε σοβαρά πλήγματα με μαχαίρι στον 29χρονο, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο, αφού διέφυγε από το σημείο καβάλα στη μοτοσικλέτα του. Ο τραυματίας κατάφερε, πάραυτα, να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, όπου και βρέθηκε ημιλιπόθυμος από περαστικούς που ειδοποίησαν την αστυνομία. Έπειτα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λόγω της κατάστασης του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν πως, κατά τη συνάντησή τους, ο 29χρονος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον 17χρονο με αφορμή τον δεσμό του με μια κοπέλα, με τον ανήλικο να τραβά κάποια στιγμή μαχαίρι και να τον τραυματίζει σοβαρά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This