«Μπούκαρε» με όπλο σε ψιλικατζίδικο, απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης!

Έχει ξεφύγει η κατάσταση και ο Θεοδωρικάκος καμαρώνει για το δόγμα «νόμος και τάξη»!

Must Read

Έχει εκτιναχθεί η εγκληματικότητα στη χώρα, όσο και αν ο αρμόδιος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος καμαρώνει και διαφημίζει το σπουδαίο έργο του.

Τα καθημερινά περιστατικά αποδεικνύουν τι συμβαίνει, καθώς εγκληματίες και κακοποιοί έχουν αποθρασυνθεί πλήρως. Αυτό ακριβώς συνέβη και με ληστεία στη Θεσσαλονίκη. Με τον ληστή να «μπουκάρει» περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας σε ψιλικατζίδικο. Το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης!

Βέβαια λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συνελήφθη, αλλά το γεγονός ότι δεν πτοήθηκε από το σημείο που βρισκόταν το συγκεκριμένο κατάστημα, λέει πολλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This